Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Provocări pentru SUBARU lui Sebastian. (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/8607-provocari-subaru-sebastian.html)

bluey 25-01-07 21:39

Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU

Aha o mica schimbare ca sa vezi cat mai poate urca Sebastian motorul de pe Subaru sa inteleg.Vrem sa vedem limita superioara a motorului de 2L.Din cate am inteles de pe forum Sebastian zice ca ar mai fi rezerve.Oricum rezultatele sunt incredibile si acum, dar se pare ca baietii i-au pus gand rau.
Ono a fost primul care a ajuns acolo.Sa vedem cine va trece in fata si cand.Si mai ales cu ce monstru.Inca odata tot respectul pentru Sebastian.Nu ca mi-ar fi prea simpatic dar vad altfel un om care a muncit cu mainile lui la o masina si a dus-o atat de sus.

basy 25-01-07 21:58

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 714271)
Vitezele erau f aproite la 402m si pot afirma ca sigur peste 200 si sub 250.
nu faceti o medie ca scriam eu direct daca banuiam cat sau ceva aproape
pana la 400 respiri de poate o data si apoi te mai uiti pe ceasuri.

Pe la 240 cel mai probabil ai la 400 m.

SEBASTIAN 25-01-07 23:40

Sincer nu pot aproxima viteza mai bine decat am facut si daca as sti exact tot nu as da informatia public pentru ca tot ce spun e intors pe toate fetele, sunt luat la misto desi tot ce am spus pana in prezent am realizat.
Multumesc celor care m-au inteles si spre ca pe viitor sa ofer spectacol alaturi de masini mult, mult mai puternice decat masina lui Ona.

gabit 26-01-07 12:23

E un moment special in lumea curselor pe 402 si evident lumea diseaca si interpreteaza.Statul de VIP cand esti sau aspiri la no. 1 este asigurat chiar daca vrei sau nu si e clar ca esti in fata si expus la multe.Oricum e publicitate maxima si un excelent moment pentru o etapa LEGAL RACING. Si aici la Iasi se comenteaza intens pe subiect si sunt divese afnitati.Felicitari si la mai mare.Comunitatea "402 m" se extinde.

aiurel 26-01-07 12:37

sebastian ..spuneai ceva in legatura cu achizitionarea unei instalatii pro de cronometare.....poti sa dezvolti un pic?
sunt sperante ca la urm legal race....vom avea asa ceva sau este vb de un proiect?

SEBASTIAN 26-01-07 17:10

Instalatia este in lucru adica s-au achizitionat de la producator primele componente, dar dureaza putin.

Dedicatie special pentru Ona care a detinut in ochii nevazatorilor locul unu cateva momente.

https://www.youtube.com/watch?v=SgJRK96XSk8

aiurel 26-01-07 18:21

super tare...sa inteleg ca va fi cum vedem noi la drag....pe 2 piste cu starturi separate ?

dogarel 27-01-07 07:46

Quote:

Originally Posted by aiurel (Post 716778)
super tare...sa inteleg ca va fi cum vedem noi la drag....pe 2 piste cu starturi separate ?

E cam impersonal asa. Parca alta este senzatia cand esti umar la umar cu cel de langa tine.

Lucian 27-01-07 09:03

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 715830)
Sincer nu pot aproxima viteza mai bine decat am facut si daca as sti exact tot nu as da informatia public pentru ca tot ce spun e intors pe toate fetele, sunt luat la misto desi tot ce am spus pana in prezent am realizat.
Multumesc celor care m-au inteles si spre ca pe viitor sa ofer spectacol alaturi de masini mult, mult mai puternice decat masina lui Ona.

Clar e mai mult de 200 km/h . Pepy cu nitro din start temina 400m cu 200 km/h . Deci tu clar ai mai mult .

kojikiro 27-01-07 15:18

EU sunt aproape sigur ca nu este motocicleta din 2 motive :
-faptul ca daca te uiti atent! cadrul este la dreapta (soferul motocicletei nu ar fi putut filma Iar daca filma pasagerular cadrul ar fi fost mai sus cam deasupra capului ) deci cine filma era pe scaunul din dreapta !!
- si faputul ca se aude prea incet sunetul motorului ( chiar si un "motor" silentios daca esti aproape de el face un zgomot ... )

DragosT 27-01-07 15:21

Quote:

Originally Posted by kojikiro (Post 717840)
-faptul ca daca te uiti atent! cadrul este la dreapta (soferul motocicletei nu ar fi putut filma Iar daca filma pasagerular cadrul ar fi fost mai sus cam deasupra capului ) deci cine filma era pe scaunul din dreapta !!
- si faputul ca se aude prea incet sunetul motorului ( chiar si un "motor" silentios daca esti aproape de el face un zgomot ... )

OH MY GOD & WTF?!? :shock:

Lucian 27-01-07 15:32

Quote:

Esti sigur ca nu e un HoynaR cu turbo ?

ROSSI 46 27-01-07 16:01

kojikiro frate o fi ora in japonia mai devreme dar tu eshti intarziat rau frate....chiar crezi k se dezbatea problema asta pe 40 de pagini....wtf man....

T@zMania 27-01-07 16:50

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 716684)
Instalatia este in lucru adica s-au achizitionat de la producator primele componente, dar dureaza putin.

Dedicatie special pentru Ona care a detinut in ochii nevazatorilor locul unu cateva momente.

https://www.youtube.com/watch?v=SgJRK96XSk8

R E S P E C T!!!....
unul dintre putzinii din romania care a promis ceva si s-a tzinut de cv....
eu unul eram putzin in dubiu ptr ca erai foarte retzinut in a face comentarii despre masina ta si cam ce poate ea...
acum ai inchis gura la multzi...
R E S P E C T!!si la mai multe ''victime'' din ce in ce mai puternice...
P.S super tare faza cu dedicatzia;)

daniwmk 27-01-07 17:16

Quote:

:)))))))))
nu imi vine sa cred
eu cred ca e jawa california biturbo sunt aproape sigur

All times are GMT +2. The time now is 18:45.

- Copyright 2026 4Tuning