![]() |
Re: ProTuning Baia Mare
Nu se mai aude nimic?:lol:
|
salut.am trecut azi pe langa garaj. am vazut range-ul:)
|
Quote:
|
nu prea am vazut mare lucru ca era in garaj si nu s-a prea vazut:P
|
Salut am citit de pe la inceput topicu cu loganu alb si acum si cu TT-u si am cam ramas fara cuvinte.
p.s. esti cumva neam cu Chip Foose, ca doar in lucrarile lui am mai vazut asa ceva. Bafta in continuare cu toate proiectele. |
cred ca Foose e neam cu Robert , in fine , cand ai timp , mai urca 2-3 poze cu tt'ul ,range'ul ,etc, etc ,etc :D
|
Quote:
Parca-i vad si acum... "am adaptat o bara de la ... pe un ..." - long live aftermarket market! :rolleyes2 |
nimic nou pe aici? ce s-a intamplat cu promovarea ? proiecte? nimic nimic?
|
Quote:
|
ROBY dami si mie nr tau de tel ca nul mai am vreau ceva de la u ,astept pm k sal
|
salut. te rog sa imi lasi 2-3 oferte cu bodykit-uri complete (sp fata / spate, praguri, si daca este cazul si cu eleron portbagaj tip lipit si eleron luneta ) pt seria7 din 2002 (2002-2004). imi arati cum iese ca lucrare finala si imi spui pretul la fiecare si de cat timp ai nevoie sa iti aduc si sa iti las masina de la bacau la tine. merci astept raspuns pe pm sau mail pe [email protected].
|
totusi astept si eu un semn de la voi de vreo 6-7 zile ... mi s-a spus ca sunteti SERIOSI ????
|
|
Foarte interesant topicul asta ,astept cu nerabdare sa vad si eu tt-ul terminat.
|
Re: lucrari ProTuning - Baia Mare
Please provide me your email address, I would like to have your advise.
Please. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning