![]() |
Re: DE CE URAM FEMEILE
Quote:
nu cititi printre randuri...era o ironie cum adik sa kut sotia mea in fiekre femeie? adik...l f... p toate si la sfarsit imi dau cu parerea :P |
un mass mult preaq tare :
"8 minciuni pe care fetele le zic mereu ... baietilor: 1 Te iubesc asa cum esti! (daca nu aratai bine, poola, te iubea); 2 Intai m`am indragostit de tine si apoi de corpul tau! (noroc de corp ... ca in rest ...); 3 Nu vreau sa suferi din cauza mea ... asa ca mai bine ... (pleaca dracu` ... am pe altu); 4 Mi`a fost rau aseara, de aceea n`am venit la intalnire (ce bun era tipul care a venit la mine); 5 Te`am iubit din prima clipa (pe tine si pe prietenul tau; ce sa fac daca are preteni); 7 N`as suporta sa ti se intample ceva (da`te`n mortii tai); 8 De ce n`ai incredere in mine (la naiba, m`a prins cu altu)" ... ;) |
...cezar....ma uimesti si p mine! :shock: :D :D :D
|
Quote:
|
:shock: :rolleyes2 :?:
|
Quote:
numai ca... e practicata si de femei, nu numai de barbati... poate ca tipa care te-a lasat era si tot la stadiul asta...:( sorry... |
Quote:
k dupa 2 luni isi dau seama kt d proaste sunt :) nu toate bineinteles :P |
:):) ai dreptate cu cele 2 luni...:)
poate ca totusi stiu si ele dar au mai multa rabdare... :):):) sau o gandesc mai incet! nu toate bineinteles :P |
oricum femeile cred k toti barbatii " e porci "
d aia au inceput sa s iubeask intre ele si l vezi p la 30-34 ani k ink isi mai kuta un sot :)) |
Quote:
|
Quote:
pt unul kre are ceva in plus...d obicei bani si masina scumpa rare sunt kzurile knd o gagik inseala cu unul mai sarac :)) |
rare insemnanad 0...
|
Quote:
femeile nu " e p interes " ele isi " traieste " viata la maxim :)))))))))))))))) |
dar si atunci cand o vezi pe una ca inseala cu unu sarac inseaman ca fata s-a vindecat si cauta seriozitate,atentie iubire nu bani... ! eeee te doare capu' ma cu femeile astea :)))
|
Quote:
ele kuta un om p kre sa-l poata controla,nu mai vor sa fie controlate si crede-ma dak vin d la un mertzan la unu kre merge cu taxiul,sigur vindekrea e trektoare ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:57. |
- Copyright 2026 4Tuning