![]() |
Re: Ce am vazut azi
poate era unu transat acolo:D
|
am vazut azi la lido un maybach inmatriculat IF-02-BKL si in spate era chiar el, jiji :shock:
|
beeeee beeee beeeee cali
|
1 Attachment(s)
Ieri am vazut un Nissan Skyline :omfg: ... ma fac eu mare si imi cumpar eu un R34 :-P
|
vazut azi nissan 350z decapotabil , n-am avut baterie sa-i fac poza dar ajung eu :D
|
Si eu am vazut ieri Skylineu', a stat parcat in fata la primii toata ziua.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Azi am vazut 2 masini pe care nu am reusit sa le identific :-P , si credeam ca ma pricep cat de cat:rolleyes2 , apoi am vazut un astra vopsit fain cu aerograf dar nu am apucat sa ii fac poza, poate il mai prind si maine. Cele 2 masini cred ca sunt la fel doar ca una are cata tuning, sunt cu nr de anglia si volan pe dreapta , daca stie cineva brand si model va rog sa ma lamuriti si pe mine.
|
Quote:
|
Da, mitsubishi FTO este , multumesc fratzika sincer nici in 1000 de ani nu as fi stiut ce sa google-uiesc :-P
|
vazut la mine in parcare o Celica cat de cat frumusica (care are timp poate da o tura sa-i traga o poza ca eu nu prea am cand),si un bmw 318I Cabrio parcat in spate la Belu,(badboy look, interior frumusel si jante la fel)Era prea intuneric sa-i fac poza:)
|
6 Attachment(s)
o mica lista cu ce am vazut intr`o saptamana la mare :-P :
-Nissan 350z BV-**-GTT -Porsche Boxster negru mat , LSD , s.a.m.d. -Mercedes SL55 AMG -Porsche Cayenne turbo -Ferrari F430 Spider -BMW M3 E46 , CSL rims :peace: -Adi de la Valcea si al sau superb LAMBORGHINI GALLARDO -Rolls Royce Drophead Coupe ( la TiriacAuto in Constanta , daca nu ma insel :confused:) -BMW M6 , vreo 3-4 bucati :blahblah: -Ford F250 :shock::shock::shock: era IMENS :shock::shock::shock: -Mercedes ML63 AMG -Audi R8 -Audi RS4 -Hummer H2 cu un sunet dement :pistoles: -Caddilac Escalade -sper sa nu vorbesc prostii , dar cred ca am vazut si un BRABUS ML 63 Biturbo , cu de departe cel mai tare sunet pe care l`am auzit vreodata :ihearu::ihearu::ihearu: |
numai bunaciuni ti-or vazut ochii
p.s. frumos ferrariul :love: |
Ferrari 1, M3 2 restul nu ma intereseaza
|
Quote:
ferrari`ul il vedeam de cel putin 2-3 ori pe zi ... frumoasa viata sa bei o bere si sa treaca ala turat pe langa terasa :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
- Copyright 2026 4Tuning