![]() |
Re: mashini de prin botosani
Stiu ca e cam tarziu cu poza... Dar totusi... O poza cu R8-ul pe timp de zi
:D EDIT: Aaa... Si salut toti userii 4Tuning Botosani ;) https://forum.4tuning.ro/picture.php?...ictureid=16919 |
1 Attachment(s)
In sfarsit am scos si eu poza de pe tel. A fost in oras acu vreo 2 zile, da l-am mai vazut mai demult. Cayman S;)
|
oare ce vant la adus pe aici:-?
|
Eh ,a venit si el sa bea o cafea pe la noi ,nu stii ca asa e la fitze:P
|
Supra aia am vazut-o si eu asta iarna la Botosani,a fost in Roman masina.
|
chiar nu a facut nimeni o poaza cu Dodge-ul Magnun?:(..thoamne ce frumos era:Djante de 22",cromate,masina neagra cu geamuri jumurii:X..o adevarata masini da gangsteri:D
|
fumurii*:)))
|
poate erau aprinse geamurile :))
|
Da, foarte frumoasa masina. Am vazut-o si eu, dar nu i-am facut poza:( Mie mi s-a parut ca avea niste pene de motan pe capota. Cred ca a lovit o camila.:D:D:D
|
=)))..taceti ma k poate sar supara persoana respectiva si asha k a avut multe pe cap;))
|
aveti noroc k am gasito pe mobile.de :D http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=1
|
Nu se supara. Nu intra chatei pe forum. Are si el cont, da nu mai stie parola:D
Esti sigur ca aia e? Seamana, dar nu cred ca ar fi aceeasi. La pretul asta ar putea fi. Cine nu ar da 10000 E pe o asemenea masina? Ma refer la cei ce au de unde sa dea. L.E.: Ce frumos se vede forumul. Aceeasi imagine la semnatura la toti.:) |
Chiar asta era si modelul vazut? Cu aceleasi jante ?! :)
|
Jantele sunt identice dupa parerea mea, dar nu sunt sigur ca ar fi exact aceeasi masina.
|
este exact acelasi;)..dak va uitati mai jos scrie k masina este din Bucuersti,Romania asta in ciuda faptului k majoritatea masinilor de pe mobile.de sunt din germania sii..tot numere de america are..mai exact din Arizona:D P.I.M.P.
P.S.-chiar se vede frumos toti usherii cu aceeasi semnatura;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning