![]() |
Re: E36 - Coupe :x
ba coae ejti zeul meu cu filmu
RAU limitare:D :x :x :x :x ce nu as da sa ma intalnesc cu tine ,eu cu pisica si tu cu ursu si sa auzim cum paraie fraierii acolo in spate :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: daca nu imi iau urs nu sunt om in viata asta "dum dum dum dum dum :2gun: :2gun: " sa il nenorocesc ii dau pana ia foc =)))))))))) :peace: :peace: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: o sa ii dau burn si o sa ii zic "na luarai foc sa iei" =))))))))))) :drunk: ceva de genu https://www.youtube.com/watch?v=eWlTz...eature=related |
Quote:
|
PE ''COANA MARE'' N'O BAGI SA FACA''GOGOSI''?
|
Quote:
|
Quote:
si trebuie sa recunosc ca URSU e URS....vb unui prieten... sincer imi iubesc pisica la nebunie....la urs nu prea tin......dar cand ma urc in el imi vine sa bag toti banii din lume sa-l duc la starea e36-ului dar probabil o sa il dau si duc o stocatura din jermania...sa vad...inca nush ce planuri am cu ursake :D...dar pana atunci sa LIMITEEZEEE :D:D:D..... ps:sper sa iasa totul bine sa pot sa particip la show-ul de la arad si o sa mai urc filmari..;);) in rest respectele mele si bafta cu "cercele" :lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
te astept cu mare interes !!!! la un show dar sa am si eu un motor mai capabil decat asta :D pentru ca desii are 150 d cai e mic ca motor :D si vorba ta SA LIMITEZEEEEEEEE |
Quote:
|
Quote:
|
|
bravo Raaaauuuullll!! super marfa!
|
ai fost al mai nebun de pe pista:)). super show
|
caiusitoss....cum sa nu-ti placa viata cu 2.5 :lol:...pacat ca nu ai venit:( te-am asteptat...
liviu:multumesc multumesc...;) ovidiu:probabil am fost...nu ma puteam stapanii :D:D.....oricum baiatul ala de la tm cu pisica mergea ft ft bine....dar la nebunie si la show sigur nu m-a intrecut nimeni :lol::lol::lol::lol: |
da asa e pisica rosie se dadea foarte bine dar la show si la fum ai intrecut pe toti. prezenta foarte bine si ursulachele turbo dar poate inca nu e obisnuit cu masina
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:05. |
- Copyright 2026 4Tuning