![]() |
Re: General - AUDI vs BMW -
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
criteriile de alegere a unei masini nu se limiteaza doar la cheltuieli de intretinere, de aia oamenii aleg masini diferite, pentru ca au bugete, asteptari, imagini despre masina corecta, nevoi, etc diferite. eu nu bat campii despre oamenii care au gusturi sau care se pricep la masini, doar iti explicam despre cheltuielile de intretinere. punct. |
Quote:
|
Quote:
pai bine mai aleks ...poate tu ai avut un seria 3 second foarte intretinut ...si reviziile si schimbu de ulei le-ai facut tu sau la ceva service cu ceva prieten de-al tau fara sa dai mult pe piese si fara factura ...ca tot romanu care se stie orienta nu ?:D si mai iei si motorina de la vecinu care lucra pe cifa cu 3 lei litru si normal ca iesi ieftin si normal ca te si tine ca doar e masina premium si nu ieftinatura . Da dute si i-ati un seria 3 nou si vezi cat te costa intretinerea si reviziile ca trebe sa te duci cu ea la reprezetanta ca sa iti fie valabila garantia ..vezi cum lucra aia pe 100 euro pe ora pe langa cat mai dai pe piese dupa ce iese masina din garantie ca doar santem pe drumuri Romanesti si nici o masina oricat de voinica ar fi nu scapa de reparatii . Trebe sa fi si realist ca roman de rand ce se descurca cu un venit de 2500-3000 de ron isi mai permite sa isi ia un audi nou si sa se mai bucure de ceva bani....da la bmw si de il ia second se simte mai sarac ;)...Parintii mei nu is baroni..nu mi-au putut oferi un bmw ca la altii ca as fi ales si eu bmw in situatia lor ( pt. asa ceva mi se pare ca se potriveste bmw cel mai bine )... eu is destul de realist ca pe cont propriu nu o sa imi permit probabil niciodata o masina mai buna ca un audi care oricum ar fi la limita banilor ... si is destui pe aici in situatia mea ...povestile is povesti da realitatea e alta :rolleyes2 |
nu fac revizii in parcare si nici nu iau motorina decat din benzinarie.
si la golf, si la bmw si la skoda si la renault si la toate masinile care mi-au trecut prin mana. ma rog, sa depasim subiectul, daca nu va e cu suparare, imi cer scuze ca am o parere diferita de a voastra si ca vorbesc din experienta mea si nu din a altora... |
sa nu mai aud ca dintre audi, bmw si mercedes, bmw-ul este scump la piese si la revizii. bmw-ul este foarte celebru pentru costurile reduse de intretinere. revizia la 25.000km, reviziile incluse in pretul masinii pe perioada garantiei pentru masinile noi. multe facilitati. daca ai de schimbat un far inseamna ca ai dat cu el de gard si nu e vina bmw-ului. asa incat in costurile de intretinere ale masinii nu sunt reflectate accidentele. cu ceva timp in urma vorbeam cu un manager zonal al unei mari fabrici din spania. om de altfel foarte bine platit. mi-a spus ca el va alege mereu bmw pentru el si familia lui deoarece pe un grafic de cheltuieli cu masina si cheltuieli de intretinere proiectat pe un timp de 3-5 ani, iese mai ieftin cu un seria 5 decat cu un a4, chiar daca plateste mai multi bani initial pe masina, reviziile la bmw sunt incluse in pret, schimburile de consumabile se fac de 2 ori mai rar decat la alte masini si in plus, la aceleasi performante bmw intotdeauna consuma cel mai putin. omul stia foarte bine despre ce vorbeste si eu tind sa-l cred
|
afara,costurile de intretzinere sunt aproape identice,mici variatzii
|
Quote:
costurile de intretinere sunt incluse in pretul masinii ... deci revine la acelasi lucru nu ? ce mi-e ca iti dau o masina scumpa cu intretinere gratis ... sau una mai ieftina care cu intretinere ajunge la acelasi pret. aia cu schimburile de consumabile se fac de 2 ori mai rar nu prea cred ... dar in fine |
Quote:
daca te referi doar la piese atunci piesele sunt aproape identice dar daca vrei sa le duci la un raprezentant atunci preturile difere(de obicei la bmw costa mai mult dar fac treaba mai bn ca la renualt dar cei de la bmw fac treaba mai buna) repet asta este doar o parere personala si din propria experientza apropo in italia unde stai?? |
https://www.youtube.com/watch?v=p-3zhhJ8enc
Imi cer scuze daca supar fanii Audi,dar e o mare rusine sa te intreaca o masina de 20 de ani.:)) P.S Am votat BMW,normal. |
Quote:
Si de unde comparatia cu Renault ? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:38. |
- Copyright 2026 4Tuning