![]() |
Re: NSL, filiala Drobeta Turnu Severin
Quote:
In NSL SEVERIN asa a fost cunoscut de la inceput ... Lekio ! dorinta lui ;) |
vreau drepturi de autor pentru poze:D:D
|
Quote:
:twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Street Racer 4 ever & ever!!! |
Quote:
nu sunt pozele alea ... sunt poze de acum 1 luna de la filmarile pentru film .... Quote:
nu e vorba de pasiune comuna Grasu aici .... pentru asta exista sectiune de la Propuneri Orase ;) aici e vorba de NO SPEED LIMIT si asa o sa ramana... Quote:
Quote:
Inca o data iti repet ... fiecare cu treaba lui .. el nu boicata cu nimic...pentru ca nu are cum .... iar faza cu "street racer 4 ever & ever " copie dupa "NO SPEED LIMIT.. FOREVER AND EVER" :evil: sper ca totul sa lamurit ... nu am nici o problema cu faptul ca in Severin sa infiintat inca un club , e dreptul fiecaruia ... dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim uniti ... e fiecare club cu treaba lui ... daca se vor discutii despre PASIUNE AUTO in Severin , exista sectiune "COMUNITATI LOCALE 4TUNING" - Dr.Tr.Severin ! |
este vorba de Leon'ul WRC ;) scrie clar LEON 1m ... al meu e 1P ! lucrezi si tu la un magazin auto ... te faci de ras?
Se oftica bulanu k ma luai de sor'sa......1m si 1p pt mine inseamna ceva ce nu pot sa scriu k zbor..........ma intelegi tu k doar iti spusai si la tel ! |
scuze de offtopic, dar parca in clubu astra trebuia sa se inscrie masini cu putere peste 100cp, sitiu k la inceput erau niste reguli...dar vad acum sigla nsl pe toate drujbele de 50cp faceti de ras sigla frate si atentie mare la stilu de a cunduce k poate va loviti la ecu :rolleyes2 succes in continuare :)))
nu vreau sa fiu rautacios dar fac si eu o constatare ...si mai am o intrebare pt dodo,dc ai asa multe masini la semnatura ?ai trecut cumva toate masinile lu taticu cu dublacomanda ? BAFTA !!! |
constatarile se fac la OPC daca ai ceva nemultumiri
|
Quote:
Alin ... stai linistit ... nu am decat o masina din 4 care "e a lu' taticu cu dubla comanda" , plus ca nu vad care e problema ... e vreo problema ca sunt masinile "lu' taticu" ? poate unii isi pot permite sa aibe masinile "lu' taticu" poti sa'mi arati tu masina aia de 50 cp pe care e sigla NSL ? ma`doiesc.. atentie la stilu' de a conduce? ai vazut tu UN SINGUR ACCIDENT produs de un membru NSL ? la fel ma`ndoiesc... |
Quote:
multumesc colegu' pentru sustinere .. |
Quote:
|
Quote:
tin sa te contrazic aici dolb ... eu stiam altceva... eu stiam ca E CEL MAI TARE :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
- Copyright 2026 4Tuning