![]() |
Re: Low Matiz - Blue Sky
Nu e vorba de curaj... e vorba de fonduri. :) Cu care sunt cam in pom momentan. Si pomul e cam in aer...
Legat de buza... ma gandesc sa ii pun. As pune una de Seat Cupra, adaptata pt Matiz. |
Quote:
|
Stiu stiu... si de la tine... si de la Horatiu de pe Mc.ro :)
|
In continuare pe drumul ala bun, bravo Gabi :D
|
Multumesc frumos, aleks....
|
1 Attachment(s)
Revizia de 90k km...
De la achizitia masinii s-au facut urmatoarele modificari: - montare geamuri electrice fata - iluminare portbagaj - buzzer avertizare faruri aprinse - temporizare stergatoare - tinichigerie si vopsitorie completa (nuanta albastru sky, putin mai deschisa decat din fabrica); vopsite si barile fata-spate in nuanta masinii - distantiere 2.5 cm roti spate + umflare aripa pentru ca roata sa nu atinga in pasajul spate - suport ceasuri stalp: turometru + voltmetru - faruri tip joey - oglinda moarta vopsita in negru mat - sticla semnale fata albe - arcuri sport FK -3.5 / -4 cm inaltime + amortizoare KYB pe gaz - evacuare cut-out Pe anul asta am terminat cu totul... Mai multe modificari la anul... |
Bun, bun :) Ai facut destule totusi, sa vedem pe viitor :)
|
Spor, la mai mare :D
|
Merci merci...
Masina e, in prezent, in service... O ultima modificare (probabil) pe anul acesta. |
Bravo, asteptam rezultatele, in poze :D
|
4 Attachment(s)
Shaved trunk. :D
|
foarte dragut :D
|
Merci.
Modificarea s-a facut ca urmare a unei reparatii de indoirea a haionului (un baiat mai gras, sau un idiot, s-a sprijinit un pic cam mult pe ea si mi-l indoise uratel). |
A iesit chiar bine! :D
|
Merci - merci.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning