![]() |
Re: KITCHURI DIN PLOIESTI (-sa nu luati ca exemplu)
e din ro ,nu vezi ca sunt numai dacii p langa ea?
|
o fi de la unguri. :)
|
din tg.mures sau harghita a vrut sa zica :shock::shock:
|
Dacia
3 Attachment(s)
c potzi sa faci cu o dacie in curtea unui vecin, sau dintr-o dacie :lol:
|
Ce faci Gabi...te-ai mai gandit sa mai intri si tu pe forum? :D Misto masina lu' Alecu...:lol:
|
Nu e din ploiesti dar e Kitch masina...plm omu cred k se lauda cu ea :)))
E UN SUPER FIAT !!!chiar scrie... https://www.4tuning.ro/anunturi_auto/...t_xx47663.html |
interiorul nu e este asa groaznic....
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
SPD.. Vectra Din Plopeni :p
|
Mai nou... shi-a facut-o neagra pe jumate.. capota, plafon shi partea din spate.. f. urat ! Pacat ! Dar ce sa-i faci.. nu potzi ... schimba gusturile omului !
|
da vb lu Donu' po sa te caci in gusturile altora.......aoleoeeoeo doamnee n-am somn.......TNG SA NU MA IEI LA BATAIE :)
|
domnule Lebron... dumneata ce vehicul detii..conduci de ii critici pe altii!! Vectra aia a fost facuta si pe la mine..atunci cand vei fi si tu in stare sa faci ceva macara apropiat atunci comeneteaza...dar asta nu include atzi lipi un stiker cu Nike pe luneta la dacia ta personala!
|
Quote:
Aaaaaaaaa... shi doar mi`am spus parerea despre ea... Nu CRITIC ! In rest ar fi nice... dar fara eleronul ala imens ! Intr`un forum... se spun pareri, se schimba pareri... Respect! |
Ce a fost si ce a ajuns?
Eu cand am vazut prima oara masina asta, avea un vinil cu un paianjen pe o laterala. Apoi am vazut-o in revista COX la Kitchuri, si acum..., nu mi se pare o masina speciala indiferent cum ar arata. Din partea mea poate sa fie cel mai mare kitch, cu zorzoane, cd-uri la parbriz, lumini si leduri de colo pana colo, dar cand o aliniezi la start sa fuga praful de pe shosea de sub ea, sa fuga sa rupa pamantul. Nici asta nu cred ca face. Sucitu' cu MFT-ul se juca intr-o seara cu el prin oras. Prin iunie-iulie, anul trecut. |
droopy, no offence... eleronul ala e kitsch! nu ctz cine l-a facut. nu da bine. tu poate ai muncit, si a iesit bine, sau a iesit asa cum vrea proprietarul, dar nu poti spune ca nu e nasol. si eu nu am modificari exterioare la masina, dar imi permit sa vorbesc...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:55. |
- Copyright 2026 4Tuning