![]() |
Re: E36 - 328i - un nou inceput ! ! !
Quote:
Dar sunt multumit si asa. Merci inca o data. |
nu se mai intampla nimic pe aici ? nu ne mai spui nimic , nu mai faci nimic ?:|
|
Quote:
de acum incepe sezonul non competitional, dar tare dgrag mie... iarna... in zona mea sunt o gramada de drumuri nu foarte circulate si cu asfalt bun, si extrem de virajate, care atunci cand ninge devin niste play ground-uri de mare exceptie. Abia astept sa aplic tot ce am invatat anul acesta si pe zapada... Revin cu videouri...:lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Daca ai gasi un platou dupa ce ninge as face o plimbare cu mare placere pana la sv.
|
am citit acolo variantele de motor. Acum M3'u parca tot asa ar fi mai cunoscut.. daca iti ajung finantele si poti sari pe V10
|
Quote:
Va fi V8 de 4.000 cmc sau M3 de e36 de 3.200 cmc. Acestea sunt variantele care au ramas in picioare. Cat despre restul modificarilor, pana in primavara vor fi: - Roll Cage - e vorbit deja - va fi o conditie obligatorile in sezonul 2010 pentru toti cei care participa in Campionatul National si KOE - Upgrade la Frane - e comandat - portierele usurate la maxim - va ramane doar ce se vede de la exterior, in rest - panouri, macarale si partea din interior a usii vor disparea. si mai vedem :lol::lol::lol: Quote:
:lol::lol: m3,e super :D:D:D are sunetul de m :X....eu spun sincer M3 :d:d DE 3.2 :x NA FILM :x https://www.youtube.com/watch?v=c9EcgNzS0eI |
Quote:
Quote:
|
si un filmulet mai nou cu nr meu preferat de demonstratie:
https://www.youtube.com/watch?v=Gfdq3fttSFo :lol: |
Quote:
|
Quote:
dar unde gasesti my man loc de antrenament mereu..in bucurestiu asta infect zici ca-s disperati toti cand vine vorba de scartait de roti..cum zic ei |
Bravo LKNule!!! Ala e playgroundul tau? :) Seems nice ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning