![]() |
Re: My KYS !!
Quote:
|
Trebuia sa ii faci poze spion ;)
Apropo KYS-ule de ce nu ai furat grila fatza de pe loganu rosu de la care ai luat ceasurile? |
5 Attachment(s)
toata bara fata se va schimba iar grila va fi ceva custom ;)
cateva poze... ps. bad boy-ul se va mai modifica putin.. |
Oho...a iesit asa cum ma asteptam, super!!!
e si mai nervoasa acu masina...deabia astept sa o vad si eu live:-P oare te intimideaza daca stai in fata ei?:rolleyes2:lol: |
Frumos a iesit, exact ca in VT :lol: bravo! ;)
In ce sens se va modifica badboy-ul? :-? |
se va mai prelungi cu aproximativ 1 cm....si se va mai lucra putin... :)
ps. Imi permit sa va scriu linkul in care imi vand...una-alta:) https://forum.4tuning.ro/461-dezmembrari-piese-sh/128064-vand-bara-logan-berlina-pret-avantajos.html Multumesc |
Esti sigur ca badboyul nu este VT este prea perfect si pentru asta ai felicitarile mele,iar la bara fata nu stiu la ce sa ma astept sunt curios.
|
2 Attachment(s)
In caz za te bate vreodata gandul.Daca nu iti place iti dau voie sa ma injuri :D E prima mea incercare de VT asa ca nu va luati de calitate.Multa bafta!
P.S. puse una langa alta e mai mishto varianta ta,semanana mai mult cu Jokerul |
1 Attachment(s)
am sa adaug si eu o mica varianta sper sa nu se supere KyS-ul...:)
bafta...pana aici a iesit foarte bine..:> |
Quote:
|
De idee :)
Manopera, te inteleg :) esti la inceput. nimeni nu era as in VT de la inceput. Toti am invatat. ;) |
Ideea a venit de la faptul ca mi se par prea mari farurile la logan si in general nu imi plac masinile cu faruri de genul,nu ca as avea ceva cu masina.Hai ca o dam in off pe topicul omului,deci scuze.Daca faci farurile sa para mai mici o sa iti indragesc masina 100% la 100% deocamdata doar 99,99%
|
hehe...:) nu ma supar deloc. Imi place ca veniti cu idei ptr ca numai de la voi am luat ce am considerat ca e mai bine si a iesit ce-a iesit din masina mea( rau ptr unii..bine ptr altii ) Gusturile nu se discuta iar masina o fac sa-mi placa mie...nu altora!
Deci puteti veni cu idei ca sincer nu am dc sa ma supar..;) Numai bine si..tari de tot vt-urile :)) |
se pregateste cumva bara de mcv ? :lol: :rolleyes2
|
13 Attachment(s)
cateva poze din weekend...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning