![]() |
Re: B 28 N U T
offf..iti trebuie neaparat un paint job...in rest arata bine masina, dar parca vb lui joker....arata mai bine cu fostele jante.
|
Masina este superba, acum cu noile jante pare sportiva.... mie personal imi placea cu fostele jante:) E daor o parere personala sper sa nu te superi pe mine! Bafta cu proiectul!
|
O parere personala, arata masina mai bine cu jantele celelalte !
|
nici pe departe.....nu se compara felul in care arata acum cu ce era inainte:) ...bling bling-urile nu sunt ptr dacii...arata mult mai bine si potrivesc perfect astea...
|
Quote:
Quote:
Quote:
proiectorul a vazut un caine care tranversa neregulamentar strada,si la pocnit;) Quote:
da,pe fata vreau sa ai pun 155/65/14 de c1 Quote:
si mie imi placeau jantele,dar erau marii pt dacie,nu imi placea cum se misca cu ele,si o mai si inaltase un pic. Quote:
keskinurile inca sunt de vanzare 1500 ron. acum vreau sa o las un pic mai jos,si cam aia e. defapt cate mai sunt de facut eheeee va salut |
Arata foarte bine asa cu ele, daca se poate sa pui poze cu masina spalata si ziua :)
|
Quote:
apropo,jantele le-am facut cadou masini mele cu ocazia inplinirii a 100.000 km fara nici un fel de incident ;):lol: |
tu mereu reusesti sa ma imbolnavesti mai dog :)):)) poate intr-o seara iti fur jantele ca stiu unde stai :)):)) joke oricum vreau le vad live :)
|
Faine noile jante,dar celelalte erau mai deosebite...
|
Mi'e imi plac mai mult acestea, decat celelalte !
Sa le stapanesti sanatos. |
2 Attachment(s)
nu pune 155 ca o sa arate urat, pune ceva gen 175 DAR mai mic in talon ca sa se vada ca sunt intinse la maxim...am avut niste jante 9j cu cauciucuri 215 (dar nu mai tin minte inaltimea talonului ) si aratau super streched..o sa caut pozele sa le vezi...
oricum sunt grave si asa ;) intre timp iti arat o poza cu jante de tabla latite la 9j si cauciucuri 185 60 r14 |
cam tipla rechinu asta
|
keskin-urile sunt pe 15, 4x100?
|
Quote:
1500 ron. care merge maine la brasov,sa vedem babutele 1300, la 5:30 la carfur baneasa. o seara placuta. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning