Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   BMW M3 Sedan vs. Lexus IS-F? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/65443-bmw-m3-sedan-vs-lexus-is.html)

yoyo1 07-01-09 18:07

Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?

Quote:

Originally Posted by sil4tuning (Post 1330919)
as fi ales lexus ...dar cutia aia ....pfoa...m3 sedan...daca inginerii de la lexus cred ca o masina sport prin definitie are si cutia automata...pe langa cele 4 usi....care sunt foarte ok

omule depinde de ce optiune ii pui masinii cutia ca si multe altele sunt optionale ce ai vazut tu in poze nu e batut in cuie!!!!
lexus zic eu ca ii da clasa la bmw cuplu mult mai mare interior mult mai elegant nu acelasi bord de 10 ani ca la bmw

oMs^13 08-01-09 14:47

Bmw pastreaza traditia....+ La M3...

joe_infect 08-01-09 16:00

in romania bmw si maneaua e cel mai tare ..... :)) am votat lexus .
fiabilitate si performante , lux eu zic nu se pot compara ... asta este parerea mea personala .

aleks 08-01-09 16:21

Quote:

Originally Posted by oMs^13 (Post 1965636)

vrei sa ne explici putin cum e cu pastratul traditiei? la ce anume te referi, concret, la m3-ul nou?

Tassoni 09-01-09 18:59

+BMW M3 Sedan. in primul rand la bmw e vorba de calitatea nemteasca,in al doilea rand e mai ieftin decat lexus,in al treilea rand e mai usor ca lexus.lexusul are un demaraj mai bun decat bmw dar greutatea il trage in jos...dupa cum am vazut si la FIFTH GEAR,bmw a castigat cursa de drag. (am observat k unii au votat simplu...doar pt k asa cred ei...nu au tinut cont de sfaturile moderatorilor)

DarkJEDI 09-01-09 19:35

calitatea nemteasca... si cealalta nu e calitatea japoneza? chiar la cel mai inalt nivel. cine isi ia masina aia nu prea il intereseaza cat e de usoara sau grea sau cat demaraj are. e o masina de "directori". japonezii au facut un adversar de temut pt bmw si chiar au cu ce se lauda.

Dominic 09-01-09 23:05

Quote:

Originally Posted by oMs^13 (Post 1965636)

Oooooo daaaaa...traditie....de asta au ales si ei motoare turbo cu capacitate cilindrica mai mica...ca pastreaza traditia:lol:
Si cum spunea cineva mai sus toti cocalarii au BMW cu EMBLEMA DE M pe ele...
Incerc totusi sa fiu un pic mai unicat decat restul...aleg Lexus...totusi e ceva mai exotic..

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1965857)
vrei sa ne explici putin cum e cu pastratul traditiei? la ce anume te referi, concret, la m3-ul nou?

Alex...nu te-ai uitat ce varsta are...deocamdata e febra aia...BMW:rolleyes2

aleks 10-01-09 00:01

nu e problema dominic, nu am nimc cu alegerea nimanui, suntem o tara libera, doar ca vreau sa isi motiveze fiecare deciziile, sa si le asume complet, nu doar sa faca post-hunting...
inca mai astept raspunsul lui...

joe_infect 10-01-09 15:57

stiu ca sunt offtopic dar nu inteleg de ce este " Sticky " topicul asta de asa mult timp in loc sa fie de ex un topic mult mai interesant care reprezinta sa zic asa viitorul ca de ex Motoare "Clasice" vs. Motor electric

aleks 10-01-09 21:34

l-a pus administratorul forumului la momentul cand l-a deschis.
ai dreptate, e unstick acum.

IamCross 11-01-09 15:30

Lexus IS-F e mult mai stylish decat orice BMW si in umila mea opinie una dintre cele mai perfecte masini create vreodata.

Tassoni 12-01-09 05:44

Quote:

Originally Posted by DarkJEDI (Post 1968817)
calitatea nemteasca... si cealalta nu e calitatea japoneza? chiar la cel mai inalt nivel. cine isi ia masina aia nu prea il intereseaza cat e de usoara sau grea sau cat demaraj are. e o masina de "directori". japonezii au facut un adversar de temut pt bmw si chiar au cu ce se lauda.

parerea mea este ca tot calitatea nemteasca e mai buna.dar lexus este o masina mai finuta,mai eleganta,si nu sunt chiar asa de multe pe strada ,pe cand bmw este o masina comuna,adik o vezi aproape pe orice strada,dar lexus vezi mai rar;)(cu toate astea tot p bmw raman pt k este o masina mai sportiva)

MRKXMI 12-01-09 05:56

factorul fun - lexus :)

993turbo 14-01-09 04:05

Sper sa fiu in topic cu asta chiar daca e ceva care atinge mai multe comparatii..Sunt uimit de cati aleg Lexus pt ca sunt mai putine pe strada (in RO), sa insemne asta ca RO e o tara de poseur i ? Si argumentul cu "manelistii/coconustiuce au BMW este hilar dupa mine, daca Iliescu isi ia Veyron, gata, e o masina naspa? Ce i aici, "cool wall" de la Top Gear? Alegeti ce va place voua, nu ce "da bine" la public. Si pt cei care s atat de ingrijorati de imagine, cum de aleg un Lexus? Ca doar europenii stiu (sper) mai multe despre istoria unui brand. Ma rog, fiecare alege ce vrea, e o lume libera, personal ma uit in primul rand dupa feeling ul oferit de masina, apoi performante, design, etc in ordinea asta, chiar ultima mea grija e cate mai sunt in parcare si cine detine acelasi model..
Numai bine.

dolb 14-01-09 07:31

993...pai aleg ce imi place mie.. dar daca mai sunt inca 10.000 ca a mea in oras , nu numai ca incurc masina cand ma duc sa o descui , dar cum ar fi sa rasune orasul de manele din ele si sa am si eu o masina la fel si spre ex: sa vreau sa agat o tipa! poate tipa aia o sa creada..maaama asta e manelist... nu-mi place!

All times are GMT +2. The time now is 21:32.

- Copyright 2026 4Tuning