![]() |
Re: Prezentare Membri Noi
da nu prea mai ai ce vedea... am revenit la configuratia stock , in exterior nu mai investesc din diverse motive ... m-am apucat insa de munca la interior si pe partea de sonorizare . Astept sa vina caldura sa imi creasca randamentul :D
Interior before and now: https://img600.imageshack.us/img600/7466/dscf7417.jpg https://img836.imageshack.us/img836/1081/img0109ft.jpg Tapiteria mi-a vopsit-o Ciprian ... a iesit ok insa o sa ii mai dau un strat pentru ca mai are mici defecte ... |
Quote:
|
georgica nu vrei interior alb la loc :))? ca til dau pe al meu
|
nu nu :-) imi place negru la nebunie ... sper ca viitoarea masina sa aiba interior negru de fabrica adica pentru cunoscatori sa fie de GO
|
Cryss pe unde umblii ? ti-am cautat masina toata parcare de la ERA sa iti bat cu piatra in geam :lol:
|
salut all...sunt nou pe site...defapt citesc tot ce scrieti de vreun an...dar abea azi mi'am facut si yo cont....am o dacia logan stock...sh as vrea sa intru sh yo in comunitatea voastra daca se poate :D respect all
|
evident ! si bine ai venit te rog sa faci o prezentare scurta a masinii tale sa stim si noi sa te salutam in oras cand te vedem :P
|
Si rugamintea mea si a noastra ar fi ca te rugam mult sa lasi limbajul de MiRC, Yahoo Messenger si alte chat-uri "low cost" si sa incerci sa scrii si sa te exprimi cat mai gramatical posibil! Fara sh, tz, yo, si tot asa mai departe!
Ca urare: bine ai venit! |
Bine ai venit VLD . Asculta sfaturile lui crys si totul va fi bine :lol:
|
imi cer scuze...nu am stiut...promit ca voi asculta de crys :P...masina este un logan 1.5dci...stock...a fost luata de noua de la carremil in 2006 de tata....9.600 euro :D ...a facut taxi pana acu un an...eu am luat in septembrie 2009 permisul si de atunci o conduc si eu...IS-69-TTT...
|
Si cred ca ne-am intersectat de vreo 2-3 ori! Imi ziceam "uite unu cu nr de Audi - TTT si 69 .... " :lol:
|
ce masina si ce numere ai ?:D ... sh 69 vine de la anul in care s-a nascut tata....si TTT....vine de la ...asa avea prima masina pe care a cumparat-o el :D un tico :D
|
Salut! 3 masini in dotarea firmei: un renault megane 2 coupe 1,5 2005,logan 1,5 2008si un matiz 2007 plus masina personala.Bine v-am gasit!
|
Pt categoria A ce aveti?
|
Aveti pm.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning