![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
2 Attachment(s)
he's aliveeeee muhahaa super tare frateeeee ....ce sa zicem si noi acum...prea tare tre sa recunoastem toti..pasiune dorinta de ce nu si finante....toate astea...si uite rezultatul pe masura..++++ ce mai urmeaza
|
Super tare...tot respectul pentru ce ai reusit sa faci din ea...
|
azi a intrat la vopsit :D
|
abia astept sa o vad vopsita;) deci baieti sa ii faceti poza!am ramas impresionat de ambitia lui quick_5hifter ...ai o masina de nota 10+
|
masina o sa fie alba cu plafonul negru .
|
absolut superba masinutza asta.Abia astept sa o vad si eu in realitate.Poate cand trec pe la mare in august am si eu sansa asta.Va fi absolut incredibil tico-ul asta
|
multumesc mult pentru pareri si incurajari!
cateodata am senzatia ca arata mai bine in poze decat in realitate, dar oricum nu e prea diferita :lol: pana la urma nu a intrat inca la vopsit, caut o varianta un pic mai ieftina (pretul pe care l-am auzit ieri a fost cam mare, si asta pentru un alb simplu, fara perla); banii sunt pregatiti pentru vopsit, dar nu-i arunc cu ochii inchisi, mai testez un pic piata (desi vara a inceput de mult, iar eu n-am scos masina pe strada :cry: ); si apropo, nu ii mai fac plafonul negru, pentru ca e si-asa destul de cald :sad: poate mai tarziu, impreuna cu toata partea de sus; -maine sper sa incep incintele pentru subwoofere, desi momentan montez unul singur; si deocamdata raman cu dvd-ul, iar pe la iarna ii "trag" si unul/doua lcd-uri, vedem noi. |
asta imi place la tine ca ti-ai format deja o idee de ansamblu despre masina ta si stie cu ce o sa continui mai departe. Iti doresc mult spor si hai odata cu masina pe strazi ca sa vezi ca nu suntem singurii care o laudam
|
Quote:
bafta multa |
ar fi aratat super bine cu plafonu negru...ar iesi ca si ala din poza...da oricum o sa iasa frumos si asa...bafta la vopsit ;)
|
5 Attachment(s)
Quote:
-pe viitor, este neaparat nevoie sa-mi intaresc amortizoarele sau sa pun unele pe gaz, iar arcurile sa le scurtez un pic. -chestia cu plafonul se rezolva usor, cu ajutorul unei folii mai rezistente (sau de ce nu, o vopsea) -ieri am facut peretii incintelor, mai trebuie doar sa incleiez totul si sa finisez un pic. incintele sunt facute fix pe dimensiunea portbagajului, a mai ramas loc doar deasupra "oalelor" de la roti, acolo unde voi face alte incinte pentru difuzoarele de 20 cm (folosind si peretele ala facut din fibra acum cateva zile, si inca unul la fel pe partea cealalta) -subwooferele vor fi orientate in sus, iar in partea care se va vedea cand deschid hayonul, voi monta cele 2 amplificatoare pentru subwoofere. cel de-al treilea amplificator, pentru difuzoarele de 20cm, nu stiu unde il voi monta. intre cele 2 amplificatoare mono ramane loc si pentru un condensator. desi incintele arata simplu, vor suferi si ele ceva modificari sa para mai "sport". voi pune poze odata cu evolutia PS: am o rugaminte, daca va dau toate dimensiunile incintelor, imi puteti calcula litrajul? am fost bun la geometrie in liceu, dar e mult prea neregulat volumul lor... |
hai ca nu e mare lucru de calculat aia.Din cate stiam eu era un programel care iti facea asta pentru boxe.Daca nu posteaza si tu dimenziunile si vedem noi,"geometrizam" pe ici pe colo
|
Quick....cum se aud pyle-urile alea ca vreau si eu sa imi iau si sunt curios daca merita asa ceva sau sa iau un jbl...
|
1 Attachment(s)
Leutzu, pyle-urile le-am ascultat doar in aer liber, si asta in casa, pe balcon, nu le-am testat inca in incinte pentru ca nu sunt gata; ce pot sa-ti spun despre ele:
-sunt foarte rigide si materialele folosite sunt de buna calitate (le poti monta si invers, intrucat au "carcasa" cromata si arata foarte bine - vezi poza) -excursia membranei este foarte mare, poate chiar dubla fata de orice JBL GTO sau CS (celelalte clase de la JBL, adica POWER si GTI, sunt mult mai scumpe); excursia specificata de PYLE este 2,5 inci, adica peste 6 cm, ceea ce inseamna ca misca un volum mare de aer -modelul meu este disponibil in 4 marimi, adica 20, 25, 30 si 38 cm -ale mele, de 38 cm, au puterea rms 350-400w, nu mai stiu exact, dar oricum unul dintre ele l-am probat pe un kicker de 750 rms si se misca super...nu era la maxim kickeru, dar oricum... -am avut si un jbl gt-4 15" si l-am vandut, si nu-mi pare rau ;) |
hai baaaaaaa k se termina vara ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning