![]() |
Re: Renault R12 Gordini
1 Attachment(s)
Imi poate da si mie cineva masurile pentru pozitionarea busonului de benzina la Gordini. Masurile cu rosu din poza atasata.
|
1 Attachment(s)
Pentru pozitionarea busonului de umplere a rezervorului ,cred ca B 75 UAP iti poate da cel mai bun raspuns la intrebarea ta Vali !
Un R12G cu un scut la motor mai deosebit .....!?!?, pare varianta de 160 CP. |
Quote:
|
Dakkar ...!!! da poate ca ai dreptate , de observat si lipsa prizei de aer de pe capota , este totusi un R12G are busonul rezervorului pe stanga , sa fie un model mai special ..???
|
da este un model facut de dacia pitesti :))
|
1 Attachment(s)
Quote:
L=475mm H=105mm Repet, pana in centrul gaurii!!! iar diametrul gaurii este de 110mm. ;) PS. primele modele nu aveau priza de aer: |
PS. primele modele nu aveau priza de aer:[/QUOTE]
Ok am inteles ! ai reusit sa sablezi caroseria ....??? |
9 Attachment(s)
Cateva poze cu ceva interesant de la Sinaia. Mai sunt cateva in galeria de la etapa.
by Gabi Tomescu |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
... francezi Oricum, mi-ar placea echipament si o casca din acelea.. de efect :D PS. caroseria o sablez abia dupa tinichigerie |
Asta inseamna ca cat de curand te apuci de tinichigerie?Oricum cred ca dupa ce termini cu tinichigeria si apoi cu sablarea tot mai trebuie sa treci pe la tinichigiu .....Multa bafta
|
Quote:
oricum nu asta e ordinea...intai la sablat si dupa tinichigeria |
PS. caroseria o sablez abia dupa tinichigerie
Nu am zis eu asta....ci propietarul,daca citesti mai sus.....a zis ca intai face tinichigeria si apoi o sableaza. Eu i-am zis ca dupa ce termina tinichigeria si se duce sa o sableze cum a zis ,va mai trebui sa treaca pe la tinichigiu (parerea mea) pentru ca dupa sablare vor mai aparea defecte.Dar propietarul stie cel mai bine. |
Renault R12 Gordini Specifications & History
http://www.rallye-info.com/carspecs.asp?car=189 |
| All times are GMT +2. The time now is 00:20. |
- Copyright 2026 4Tuning