![]() |
Re: CLUB Fiat COUPE !!!
citez:
Quote:
|
ok..lol // mersii mult ... chestia asta n`am stiut`o.. interesant.. numai ca tot nu`mi dau seama daca tre sa aibe o oarecare presiune sau nu.. probabil ca o sa fac si eu modificarea asta (sa fac dintr`un rezervor etans unul neetans...
|
la faza cu fssssss...cand deschizi rezervorul credeam ca asa fac toate :)
ce am observat ,e ca doar cand este putina benzina in rezervor face asa... |
nu stiu .. asa fasaie si la tine ?? s`ar putea sa fie totusi in regula. Dar parca mi`e frica vara cand e temperatura foarte ridicata.. sa nu se fisureze rezervorul sau altceva . ( cu cat temperatura este mai ridicata fasaitul este mai intens )
|
si loganu face asa cand am benzina putina in rezervor...
|
si la mine fasaie si nu am probleme cu motorul sub 1500rpm. Nu am observat cand fasaie si cand nu,pentru ca mai tot timpul am putina benzina in rezervor.
|
acelasi fasait il am si eu ;)
|
poate are rezervorul bov :))
|
Salutare! Am revenit din concediu pe care l-am petrecut la mare....Prost gust mi-a ramas... Si cred ca este ultimul pe care il pierd cu litoralul romanesc.
Revenind m-am suparat intr-o zi si mi-am luat la smirgheluit capacul de la rezervor care imi arata jalnic... nu o sa va vina sa credeti cu ce l-am curatat ... cu TIX de vase si cu buretele de curatat tigai.... deci asa cum spun si cei de pe forumul UK iti trebuie bucataria... In schimb nu reusesc sa gasesc echivalentul solutiilor pe care le-au folosit ei in acel tutorial. Ma poate ajuta cineva cu aspectul acesta...Mai sunt pe aici persoane care si-au curatat capacul de la rezervor si eventual polishat. Astept sfaturi! Cat despre fasaitul rezervorului ... mie imi merge ok motorul cu fasaitul acela. Hai cu ziua buna |
Salut.Si la mine are acelasi fasait si nu am niciun fel de pb.
|
Salutare !!
Merge cineva la Premiera King of Europe drift de la Cluj ?? |
Deci prin urmare toate fasaie ( si la mine inclusiv ca si eu am mereu benzina putina in rez :lol: )
Am vazut aseara un coupe superb pe la rosetti, unu rosu lucios cu un eleron negru daca e al unuia dintre voi felicitari, f tare! Gata m am suparat cand l am vazut, incep sa strang bani si sper in 2 luni sa mi o bag si eu pe a mea la un revamp total. In comparatie cu aia a mea zici ca trecut prin bombardamente :rolleyes2 Chiar, daca are cineva un mecanic bun (si nu exorbitant de scump) si pe mine m ar interesa. |
Salutare .. am o problema mare .. nu mai am presiune la ulei .. sta la jumate //
Poate cineva sa`mi dea ceva sfaturi ?? Care este cauza ?? Merci mult !! |
Salut.Si a mea face la fel cu presiunea la ulei.Cand e cald motorul imi sta pe la 1,5.cica e normal:D
|
cand motorul este rece presiunea trebuie sa stea la maxim. indiferent de sarcina. cand se incalzeste...adica atunci cand motorul sta la 90 grade +/- 10grade, presiunea e normal sa stea la jumatate, 1,5 adica.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning