![]() |
Re: Dacia RFG
frumoasa masina am citit tot formul de la cap la coada si se vede ca sa modificat :) .... bv bafta la tunarit . asteptam sa o vedem si mai frumoasa decat este acuma .
|
Quote:
|
din pacate stiu :) ca si eu am plecat de la un 1310 ... din 87 .... deci bafta cu caldura ... ca cu toti o asteptam ... sa mai facem una alta .
|
Quote:
|
Dnl. RFG, respectele mele pt munca depusa si felicitari pt "babutza"... arata super!!
P.S. Toata lumea asteapta caldura:)) |
Masina arata bine , dar numerele parca sunt cam invechite , de ce nu incerci sa le schimbi cu unele noi , acestea parca au suferit un accident , in rest totul e acolo unde treb sa fie .
Sport la munca in continuare , acum ca vine si caldura . |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Acum am vazut laturile aruncate aici pe topic.
Urat din partea unor forumisti vechi ca voi sa ajungeti la tiganeli de genul asta. Va rog foarte mult sa va stapaniti nervii si sa folositi functia aia de report post, ca e utila si va rezolva un moderator cat de repede cu ea. Putin mai calmi va rog, si daca s-ar putea sa inlocuiti jignirile cu argumente clare, concrete si neutre, chiar ar folosi cuiva postarile pe care le facem. |
Mutumesc aleks pentru curatenie....cand unii nu au ce face se baga in seama aiurea...
|
Ce ai mai facut pe la masina?Ce mai face baba?
|
Frana de mana ca nu imi mergea :twisted: :twisted:....Astept caldura sa ii schimb bucse,pivoti,etc si sa ii dau o vopsea(voi vedea).....ieri m-am uitat pe dedesubt si nu are pic de rugina cu toate ca am mers iarna asta cu ea(defapt am fost plug iarna asta) ...intr-un fel sau altul nici nu ma asteptam sa aibe la cat ulei am bagat prin praguri,lonjeroane,usi plus stropit cu o spritiera podul pedalier.....
Vreau un sfat....sa fac motorul asta de 1.4-1.6 sau sa iau un motor de 1.6 cu 250 ron pe probate si sa il trantesc pe masina???? Numai bine.... |
ia un 1.6 ma daca il poti proba...il auzi..il vezi...
setu de 1.6 e destul de scump...si daca ai gasit io zic ca merita numai bine :) |
...si completarea...si la cat jar ii dai tu in 2 ani il pui si p-ala pe chituci. Ia SH,stai sa se dea drumul la "magazinul universal" sa dam o tura.
|
Mai aveti dreptate amandoi.....Dan ca mai bine iau unul SH si Sorin ca saraca masina nu e menajata deloc...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning