![]() |
Re: Identitati membri
Quote:
|
bine ai venit man sa dai join la membergroup... si in curand o sa fi unul de-al nostru:D si te asteptam vineri la intalnirea CD
|
welcome caphonne... filiala din buc se mareste :)
|
welcome ....
|
hai hello....
|
welcome capy .... sa vi si cu pablo vineri la intalnire pls.. sper sa iti placa printre noi
|
welcome. noii membrii vin pe banda :D
|
Quote:
|
caphonne sper sa iti placa la noi si sa-l aduci si pe tipu cu dacia visinie(cu faru spart)
si ai de gand sa-ti faci ceva la masina? tuning ext int ceva? |
mai vad k filiala noastra din buc se mareste p zi ce trece.....bv fratilor ;)si salutare si bun venit noilor membrii
|
Quote:
eu la favorit |
eu am stat la dr taberei 34 ( defapt bunik'mea sta acolo iar eu am stat la ea pana prin cls a 5a ) si am facut generala in 197 ...da' oricum , vad k suntem din generatii indepartate :))
|
aah unde stau ? :))stau pe langa SGM la valea ialomitei/o sal iau si pe pablo adica cainele meu si pe tipul cu dacie visinie si far spart (nu mai e spart lam schimbat)in caz ca nu munceste/tunning am de gand sa imi fac da am nevoie de capital $$ si momentan nu am ...asaaa si in functie de ce imi va zice mecanici vineri poate vin cu masina daca nu voi veni iar cu dacia visiniev :(( /pt cine nu stie am avut masina in service am facuto dar acum am un zgomot ciudat la motor si mie frica sa merg cu ea pana nu vad ce are
|
opa..altu' din dr taberei :D am impresia k ne strangem pe cartiere :D rahova si dr taberei troneaza pana acum :D
|
macar sa ne strangem noi din tot bucurestiu k asa e mult mai usor sa ne inmultim si mai mult...
traiasca RAHOVA...... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:33. |
- Copyright 2026 4Tuning