![]() |
Re: Identitati/Despre noi - prezentati-va comunitatii!
Prenume: Eduard
Data nasterii: 23.06.1998 Ocupatie: Impartitor de pliante:lol:... pe bune :grin: Masina: Nu am ... dar vreau sa-mi cumpar BMW e39 la 18 ani :D Hobby-uri: PC , GaminG , phpBB , scripting SA:MP , masini , drift , burnout , etc. |
Prenume: Ovidiu
Data nasterii: 13.07.1994 Ocupatie: intrat la facultate :D Masina: - Hobby-uri: Basket, alergat, privit natura. |
Re: Identitati/Despre noi 2 - prezentati-va comunitatii
Nume: Nastasa
Prenume: Eddy Data nasterii: 13.04.88 Ocupatie: self employed Masina: passat Hobby-uri: racing tuning and flipping of stupid drivers. Pe langa prezentare as dori sa deschid o idee nush unde ar putea fi postata, probabil voi fi indrumat catre pagina potrivita pe forum. Stateam intr-o seara cu un prieten si ma gandeam la o cerere in casatorie inedita pentru viitor. Ganditi-va daca si-ar dori cineva sa faca o supriza idedita intr-o adunare de pasionati intr-o parcare, un weekend meeting, in care sa fie reuniti si drifteri din comunitatea 4tuning, cu o cerere in casatorie inconjurata de mult mult fum, pe langa distractia ce vine de la sine. Este doar o idee, ce as vrea sa fie imprimata pe o camera video si in care pasionatii de tuning sa se distreze. Daca credeti ca s-ar putea organiza pe viitor o astfel de surpriza organizata frumos nu doar 2 prieteni intr-o parcare cum s-a mai incercat va rog sa incercam o idee. O zi placuta tuturor ce vor citi anuntul |
Prenume: Adrian
Data nasterii: 16.02.1993 Ocupatie: masina :d Masina: Ford Cougar 2.5 v6 Hobby-uri: my car :x |
Prenume: Domys
Data nasterii: 28.06.1995 Ocupatie: Liceu Masina: Renault Symbol Hobby-uri: Pc,Masinile,Muzica |
Prenume: Vlad
Data nasterii: 08.02.2012 Ocupatie: Student la UPB Bucuresti, Transporturi Locatie: Bucuresti Masina: Golf Mk5 Hobby-uri: Masini si iar masini :) |
Quote:
|
Quote:
|
prenumele : Alexei
an de fabr : 1975 interese: baschet schi munte fotografie automobil: ford mondeo 2 din 2002 locatie: Buc |
Prenume: Andrei Laurentiu
Data nasterii: 03.12.1997 Ocupatie: Elev Colegiul Economic Viilor Locatie: Bucuresti Masina: Nu am Hobby-uri: Masini,PhotoShop si Jocuri Pe langa prezentare vreau sa precizez ca: De cand aveam varsta de 11 ani sunt pasionat de masini,de tuning si de tot ce tine de acestea. Vroiam sa intru la liceul NR8,Iuliu Maniu deoarece am inteles ca este liceu auto,eh nu am reusit,asa ca am venit la voi pe 4Tuning pentru a ne cunoaste si vreau in primul rand sa va spun ca am un vis de mic,acela de a repara masini. Mi-ar placea foarte mult sa repar masini,am cateva machete de masini,o sa le postez sa vedeti si voi. Pai asta este tot,o zi buna si sper sa ne intelegem bine:) |
Nume:Ciotec
Prenume: Alin Catalin Data nasterii:14-07-1992 Ocupatie: Student Masina:Renault 19 Hobby-uri:NFS Underground 1,muzica,fiare,sa cheltui bani,plimbari. |
nume>ros
prenume>daniel data nasteri>18.03.1990 ocupatie>tot ce tine de mecanie masini,motoare,vopsitor....constructor...sofer... masina>opel astra f hobby-uri>msini,gratare,iesiri in aer liber,tuning,fete,cluburi,etc... ma bucur de cunostinta...;) |
prenume-Gabriel
nickname-Choco data nasterii-in vara lu` 81 oras-Arad ocupatie-tinichigiu-vopsitor auto Hobby-sport,masini,tuning,pescuit s.a.m.d masina-Honda crx del sol |
NUME:CHIAR VA INTERESEAZA
PRENUME:RARES MARIAN OCUPATIE:MECANIC MASINA:SOLENZA 1.4 DIN 2003 HOBBY:MASINI,MUZICA,SI MECANICA |
Prenume: Eduard
Ocupatie: elev Masina: intentionez sa-mi cumpar Hobby: masinile si muzica! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning