![]() |
Re: E30 - Inca o cotoarba...
Uite-l si pe Zamburic cu cotoarba lui...adica a mea :)))
Arata bine rau ! |
1 Attachment(s)
Masina este de vanzare , astept oferte, se vinde fara faruri, fara filtru de aer... masina mai are mici defecte, la combinatii pretul masinii este de 6000 euro...
|
Quote:
|
Quote:
|
normal ca e....a muncit atat ca sa o vanda...dar a mai avut el o tentativa si s-a razgandit.....
|
Quote:
|
Quote:
dai comanda si pleaca baiatu in DE si iti aduce ceva tipla....;) am fost acum 2 sapt si am vazut unul visiniu.........belea... |
Modificari urs
Aripa stg fata (nou) Aripa dr fata(nou) Pasaj aripa stg spate(nou) Pasaj aripa dr spate(nou) Acoperit maner usa stg/dr spate Prag stg(nou) Prag dr(nou) Tragar Bara fata/spate M tech 2(fibra) Laterale+praguri M tech 2(plastic) Podea reparata Fusta spate completa Geamuri electrice (4 buc) instalatie Parbriz(nou) Rola motor(nou) + inca una care tb schimbata Motor 2.5 M50 E34 (192cp) Radiator E30 318is (de tropice)(nou) Cutie viteze ZF Grup 3.64 LSD Cardan flansa mare Tobe( e36) cap coada Oglinda interioara M Technic Volan M technic I Rezervor Interior Sport BMW(scaune+bancheta+fete usi+perdeluta spate)( cu defect scaun sofer) Fusta fata 90 + proiectoare Cablu baterie 325i Arcuri Weitec fata/spate 60-60(noi) Amortizoare Jambe groase Discuri fata+spate Zimmermann ventilate + perforate(noi) Placute frana fata+spate ATE Caseta directie servo E36(sh) ( tb schimbata) Capete bara E36 Servo frana E21 (sh ) tb schimbata – o am Conducta frana dreapta fata Etrieri fata Consumabile( ulei+filtru benzina+filtru ulei) Bord Suporti Motor E36 (noi) Bucse bascule fata M3 E30 (noi) Flanse amortizor(noi) Bielete de directie(noi) Bucsi punte spate(noi) Bucsi bascule (noi) Pivoti (noi) Cabluri frana de mana ( in portbagaj ) ;) Tampoane motor (noi) Cal schimbator Geamuri laterale (4 buc) Cablu capota Curea alternator (noua) Electroventilator AC E34 Bara stabilizatoare Bielete antiruliu fata + spate (noi) Bucse bara stabilizatoare fata + spate (noi) Usa dreapta fata Roluit aripi fata + spate Vopsitorie totala + interior portbagaj Jante Azev 17” 8,5j fata si 10 j spate + anvelope 215/40/17 fata 235/40/17 spate ASTEPT OFERTE... |
Vinzi jantele separat? Sunt intersat daca da...imi poti lasa un PM cu pertz ceva...sunt 4x100? Le vreau pe o calibra!!! Sal!!! Bafta la vanzare desi...nu se merita la cata pasiune s-a investit!!!
|
Quote:
|
Da ai dreptate...
Bafta la vanzare si dupa parerea mea repet...nu o vinde pentru nimic in lume...am avzut-o la DRIFT la CARREFUR IN VITAN si am ramas socat...dintre taote masinile expuse acolo ursul tau era cel mai grav...nush mi s-a parut tipla....!!! Eu imi doresc urs ca al tau de la 16 ani si inca nu ma pot baga la asa ceva....nu o vinde...e mare pacat.....!!! E de nota 10 masina cum arata!!! Bafta!!! |
Interesant.N-am mai intrat demult pe aici.Interesanta e partea ca dupa atata munca si truda si indelungi asteptari masina se da!Mna e masina ta si tu decizi ce e mai bine!Iti urez spor si bafta atat in vanzarea ei cat si in achizitionarea celei noi zamburic!
|
si eu am vb cu el pe mess .... si lam facut nebun ... sa speram ca se razgandeste ...
Quote:
|
Şi cu banul jos cu,cât o vinzi,de curioziate:( că ai muncit prea mult la ea ca să o vinzi când e forţă :rolleyes2
P.s. Vei cam plânge tu după ea,părerea mea;) !Baftă încă odată. |
1 Attachment(s)
Nu stiam de unde cunosc masina...
Acum vreo luna sau 2 ai trecut pe langa mine(tocmai parcasem masina) pe Alunisului, spre Giurgiului... si ma uitam luuuuung dupa ursu` ce statea cuminte la semafor. Apoi l-am mai vazut la Vitantis. Arata superb.... :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 21:13. |
- Copyright 2026 4Tuning