![]() |
Re: Femeia .....
ms d primire....si apropos frumoase flori si albe cum nu imi plac :D ..iar telenovelele moartea mea....o sa fac infarct in curand k ne impanzesc....:chainsaw:
|
Cool girl! I like your style!:twisted:
|
Quote:
|
uuuuuuuuuuuu......ce urat reactionezi la o gluma...sensibil....nu imi plac dar ca imi esti simpatic:D:D:D le tin la inima nicidecum la cos ...... k atunci cand zic ms o zic ...k asa cred
|
eu glumisem draga ..nu era nici o reactie naspa din partea mea! :) daca nu iti plac asta e ... iti dau un brad vrei? un tei ceva? :) :) si aici la smilies nu am gasit decat albe :) .... mai era parca un trandafir dar nu imi place mie cum arata ! 8)
|
un ciuline mi-ar placea...
|
1 Attachment(s)
poftim... :D draga mea, am fost atat de r3t@rd@t incat am stat 30 de minute sa caut pe google.com poze cu CIULINI si l-am ales pe cel mai frumos ...
edit sant0s : esti tare rau .. ai cucerit-o .. acum du-te si da din dreapta ! |
=)))))))))))))))))) ms esti un dulce
|
ceva se infiripa pe aici ... ;)
|
da, o gramada de offtopic, iar te mananca-n ..."tuningbot" ?
|
le stiti voi p toate...numai p forumuri de tuning (cica) nu imi cautam jumatatea....;) bv baieti iar sunteti destepti
|
c`mon .. incepusei bine !
acum o dai in offtopic si vbesti si la plural degeaba... jignind |
offtopic....da dak se da discutia in balarii....
|
SANTOS: ca deobicei ma vezi numai pe mine! ia fa bine si uitata si la alt topic de aici unde se face off si chiar aleks a atentionat ! de cand sunt eu aici numai in mesajele mele te bagi si dai edit! frate vrei corectitudine si sa faci treaba?bv tie dar fa peste tot nu numai cu unii! fara suparare
ps: si din dreapta nu dau pt ca ... (mai bine tac ca iar o dam in ***uri si nu-i frumos) pps: sorry sefu de OFF ! am sa incerc sa nu ma mai manance in ....;) |
draga mea, am fost atat de r3t@rd@t incat am stat 30 de minute sa caut pe google.com poze cu CIULINI si l-am ales pe cel mai frumos ...
hahahahaha bah du`te draq k eshti cu capu` sa mor yo :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning