Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Accidente Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/56659-accidente-baia.html)

TRX 18-12-08 00:09

Re: Accidente Baia Mare

Nu stiu daca scriu unde trebuie , dar privind de afara situatia, poate fi distractiva.
Astazi seara, doar ce luasem pe la 22:40 coltul de la McDonalds inspre Del Corso.
Toate bune si frumoase, plimbare linistita, dupa ce trec de Del Corso, in dreptul magazinului ala de fufe, aud o bubuitura puternica`n usa.
Opresc dupa 10 Metri, gasesc 2 lovituri in usa ... una e o gaura.
Ma`ntorc in spate sa vad ce dracu s`a intampla, gasesc pe jos un hard disk :))
In orice caz, un tip disperat sau prost, l`a aruncat pe geam si mi`a lovit masina. Maine ma duc sa`ncerc sa recuperez informatia de pe hard disk si daca aflu ceva, intentez proces.

botdriver 18-12-08 06:16

Quote:

Originally Posted by GroupieLuvva (Post 1927752)
Nu stiu daca scriu unde trebuie , dar privind de afara situatia, poate fi distractiva.
Astazi seara, doar ce luasem pe la 22:40 coltul de la McDonalds inspre Del Corso.
Toate bune si frumoase, plimbare linistita, dupa ce trec de Del Corso, in dreptul magazinului ala de fufe, aud o bubuitura puternica`n usa.
In orice caz, un tip disperat sau prost, l`a aruncat pe geam si mi`a lovit masina. Maine ma duc sa`ncerc sa recuperez informatia de pe hard disk si daca aflu ceva, intentez proces.

urat ce ti s-a intamplat,astia sufera rau care fac de astea,eu zic te-ai gandit bine,numai putine sanse cred sa gasesti cine a fost.

M I V E C 18-12-08 07:21

Quote:

pacat nu nu ti-a nimerit prin parbriz, sa til bage pana in bord, ce de muzica puteai sa pui apoi pe el, gata cu CD_urile, aveai hard.... chiar jmeker:lol::lol:

TRX 18-12-08 08:42

Quote:

Originally Posted by M I V E C (ex.R M B) (Post 1927915)
pacat nu nu ti-a nimerit prin parbriz, sa til bage pana in bord, ce de muzica puteai sa pui apoi pe el, gata cu CD_urile, aveai hard.... chiar jmeker:lol::lol:

:)) Frac`tu e de vina :)) Daca`mi raspundea la tel nu aveam drum pe`acolo :))

adisoruc 18-12-08 08:53

t-rex, numai de probleme ai parte, pacat...

Dany.bilan628 18-12-08 11:22

Quote:

vezi ca sunt softuri speciale pentru recuperare de date. sigur gasesti ceva,un fisier, o poza, un document.

adisoruc 18-12-08 11:26

si rezolva exact NIMIC!!

Dany.bilan628 18-12-08 11:39

Quote:

Originally Posted by adisoruc (Post 1928335)
si rezolva exact NIMIC!!

de rezolvat poate multe.ideea e sa nu fie hard-ul distrus prea tare. gaseste pe unde a umblat, ce si cum si alte alea. imposibil ca ala sa nu fi avut un fisier personal sau ceva asemanator. Daca stai sa cauti pe unde trebuie nici nu iti imaginezi cate poti afla. Da , ma rog, e optiunea lui.(insa merita incercat) Doar nu mi-a provocat mie daune nimeni cu hard-ul, deocamdata.

TRX 18-12-08 15:05

Frate :) M`am gandit. Si intervin 2 probleme.
1. Hard`ul a facut o GAURA in usa mea. Aceste unitati sunt foarte sensibile la socuri mecanice.
2. Daca as putea rezolva asta, as afla doar a cui e hard`ul pe care`l am , dar n`am cum sa dovedesc ca el l`a aruncat:)
Law is a bitch. Pana`n primavara o carpesc un pic si`mi pun ditai Vinyl`ul pe ambele usi :D Stie cineva un graphic designer serios ?

Dany.bilan628 18-12-08 15:13

Quote:

Originally Posted by GroupieLuvva (Post 1928746)
Frate :) M`am gandit. Si intervin 2 probleme.
1. Hard`ul a facut o GAURA in usa mea. Aceste unitati sunt foarte sensibile la socuri mecanice.
2. Daca as putea rezolva asta, as afla doar a cui e hard`ul pe care`l am , dar n`am cum sa dovedesc ca el l`a aruncat:)
Law is a bitch. Pana`n primavara o carpesc un pic si`mi pun ditai Vinyl`ul pe ambele usi :D Stie cineva un graphic designer serios ?

dude, nu faci aerograf? stiu pe cineva:D

bogdan350cid 18-12-08 16:54

poate se merita sa mergi cu muzica data mai incet prin oras

robbyxX23 18-12-08 18:35

Stie careva ceva despre accidentul de la intersectia Traian cu Republicii? Am auzit ceva de un Golf5 ca a intrat sub ceva masina. :???:

razvyrulz 18-12-08 21:20

TRX ... se tin ghinioanele de tine, urata intamplare.

adisoruc 19-12-08 08:43

accident foarte urat aseara pe bd-ul bucuresti pe langa petrom. un bora si un citroen bx. bora arata cat de cat ok dar acel citroen era dezastru!! ambulante, plin de politie...cauze necunoscute. poate revine cineva cu mai multe detalii eventual cu ceva poze

TRX 19-12-08 13:41

Quote:

Originally Posted by Dany.bilan628 (Post 1928753)
dude, nu faci aerograf? stiu pe cineva:D

Nu merci :) In primavara schimb usa

Quote:

Originally Posted by bogdan350cid (Post 1928938)
poate se merita sa mergi cu muzica data mai incet prin oras

Care e relevanta afirmatiei tale ?

All times are GMT +2. The time now is 23:39.

- Copyright 2026 4Tuning