![]() |
Re: E36 - Project MHT
e clar...inainte sa pleci cu masina stabilesti pe unde sa o iei k sa nu incerci gropile
|
asta da drop
ce suspensie este?? fa si tu o poza cu rotile bracate |
Momentan am lucruri mai importante de facut decat sa-mi pun melci si radiatoare pe masina. Probabil ca odata s-odata imi voi face si damblaua asta, dar momentan chiar am altceva mai important.
|
Quote:
DAR eu sunt sigur ca in starea asta nu poate sa mearga cu masina.Nu are unde sa lucreze suspensia.Ii atinge in aripi cu siguranta,asta daca lucreaza suspensia vre-un pic.Ca sa poata sa o scoata la capat,pentru mers zilnic, ii trebuie niste cauciucuri un pic mai intinse,si unghiuri negative pe fata. Acum trebuie sa caut suspensie mai joasa de -8 :sad: :lol: |
welcome to the club.te invat eu toate gropile din berceni dak vrei :)) eu le-am luat pe toate
|
Quote:
|
In seara asta am mers, este ok, doar o obiectie.....slalom pe soselele din bucuresti.:-(
|
Quote:
tie cam frica :D |
Quote:
|
dute si fa curse de pilotaj de la titi aur :):):):)..k acolo esti doar acceleratie, frana, stanga si dreapta....:):)
nu esti sanatos oricum...la craiova am o surpriza 4 tu >:) |
am citit tot thread-ul de la inceput pana la sfarsit , si nu pot sa zic decat "WOW" .... bafta in continuare cu proiectul, si poate ne vedem la craiova duminica , sa o admir si LIVE, ca la pitesti in toamna nu prea am avut timp ... am venit tarziu , si am vazut masina de departe
|
Quote:
:lol::lol::lol: Baaaa pune mana la treaba in *** k iti dau 2 perechi de palme sa mergi cu ea la Craiova!!! P.S.: Asta e o matza dintre cele mai frumoase din Bucuresti;)..totusi rotile parca nu`si au rostul acolo...defapt jantele:???: |
Quote:
|
:shock:
Quote:
pacat , multa lumea si-ar fi dorit sa vada MHT-ul acolo |
Daca vremea tine cu mine, poate reusesc sa-i termin revizia si cine stie.....poate ne vedem la Craiova.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning