Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Project MHT (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/55484-e36-project-mht.html)

daffy duck™ 08-03-09 00:42

Re: E36 - Project MHT

e clar...inainte sa pleci cu masina stabilesti pe unde sa o iei k sa nu incerci gropile

alexutzu 08-03-09 00:55

asta da drop
ce suspensie este??
fa si tu o poza cu rotile bracate

flipper 08-03-09 03:56

Momentan am lucruri mai importante de facut decat sa-mi pun melci si radiatoare pe masina. Probabil ca odata s-odata imi voi face si damblaua asta, dar momentan chiar am altceva mai important.

Skillzu 08-03-09 05:40

Quote:

Originally Posted by alexutzu (Post 2128018)
asta da drop
ce suspensie este??
fa si tu o poza cu rotile bracate

da,cel mai blana drop de la noi.
DAR eu sunt sigur ca in starea asta nu poate sa mearga cu masina.Nu are unde sa lucreze suspensia.Ii atinge in aripi cu siguranta,asta daca lucreaza suspensia vre-un pic.Ca sa poata sa o scoata la capat,pentru mers zilnic, ii trebuie niste cauciucuri un pic mai intinse,si unghiuri negative pe fata.

Acum trebuie sa caut suspensie mai joasa de -8 :sad: :lol:

Puya123123 08-03-09 11:42

welcome to the club.te invat eu toate gropile din berceni dak vrei :)) eu le-am luat pe toate

browser 08-03-09 15:30

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 2128124)
da,cel mai blana drop de la noi.
DAR eu sunt sigur ca in starea asta nu poate sa mearga cu masina.Nu are unde sa lucreze suspensia.Ii atinge in aripi cu siguranta,asta daca lucreaza suspensia vre-un pic.Ca sa poata sa o scoata la capat,pentru mers zilnic, ii trebuie niste cauciucuri un pic mai intinse,si unghiuri negative pe fata.

Acum trebuie sa caut suspensie mai joasa de -8 :sad: :lol:

In poza asta masina nu atinge nici cand virezi a plecat cu ea asa in probe si a fost ok dar problema este alta nu se poate merge cu ea asa in bucuresti !

flipper 08-03-09 20:10

In seara asta am mers, este ok, doar o obiectie.....slalom pe soselele din bucuresti.:-(

Marian_nebunu 08-03-09 21:02

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 2129911)
In seara asta am mers, este ok, doar o obiectie.....slalom pe soselele din bucuresti.:-(

am auzit ca ai probleme cu pachetul de tigari :)))))))))))
tie cam frica :D

Tweety_rzw 08-03-09 21:13

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 2129911)

Era de aşteptat...doar eşti în Bucureşti ;) aşa că nu ai cum să ceri pretenţii !

daffy duck™ 08-03-09 22:08

dute si fa curse de pilotaj de la titi aur :):):):)..k acolo esti doar acceleratie, frana, stanga si dreapta....:):)

nu esti sanatos oricum...la craiova am o surpriza 4 tu >:)

KillerINC 10-03-09 08:23

am citit tot thread-ul de la inceput pana la sfarsit , si nu pot sa zic decat "WOW" .... bafta in continuare cu proiectul, si poate ne vedem la craiova duminica , sa o admir si LIVE, ca la pitesti in toamna nu prea am avut timp ... am venit tarziu , si am vazut masina de departe

kidu2006 10-03-09 13:35

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 2134139)
am citit tot thread-ul de la inceput pana la sfarsit , si nu pot sa zic decat "WOW" .... bafta in continuare cu proiectul, si poate ne vedem la craiova duminica , sa o admir si LIVE, ca la pitesti in toamna nu prea am avut timp ... am venit tarziu , si am vazut masina de departe

O coaja :-j
:lol::lol::lol:
Baaaa pune mana la treaba in *** k iti dau 2 perechi de palme sa mergi cu ea la Craiova!!!
P.S.: Asta e o matza dintre cele mai frumoase din Bucuresti;)..totusi rotile parca nu`si au rostul acolo...defapt jantele:???:

flipper 10-03-09 15:53

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2130252)
dute si fa curse de pilotaj de la titi aur :):):):)..k acolo esti doar acceleratie, frana, stanga si dreapta....:):)

nu esti sanatos oricum...la craiova am o surpriza 4 tu >:)

Sanatos n-am fost niciodata, pilotaj ma poate invata fratele meu NADIR, iar la craiova nu cred ca MHT-ul va fi prezent.

KillerINC 10-03-09 15:54

:shock:
Quote:

Originally Posted by flipper (Post 2135474)
Sanatos n-am fost niciodata, pilotaj ma poate invata fratele meu NADIR, iar la craiova nu cred ca MHT-ul va fi prezent.

pacat , multa lumea si-ar fi dorit sa vada MHT-ul acolo

flipper 11-03-09 02:13

Daca vremea tine cu mine, poate reusesc sa-i termin revizia si cine stie.....poate ne vedem la Craiova.

All times are GMT +2. The time now is 12:17.

- Copyright 2026 4Tuning