![]() |
Re: E36 - McMate's new coupe
super.. inseamna ca o vedem/auzim la romexpo TIBCO 20-22 iunie? :D cerce ceva ?
|
nus...vedem...
|
sa nu pui si u un filmulet cu sunetu:)
|
nu am momentan nmk, cand trea filmat nu a fost nimeni pe faza :) dar o sa fie si o sa pun
|
Sa pui o poza cand e "pe burta la maxim" :)
|
pai din pacate cum e in prima poza aia e maxim acum....:(( tre sa vad poate gasesc la TEIN pt fata si spate niste acuri mai moi sau mai scurte k altfel nu se lasa mai jos, mai astept sa mai merg cu masina poate se mai asaza , dar momentan e doar atat :(
|
auu..pai mai bine o lasai paia veche..la ce iti trebuie reglabila daca no sa o reglezi niciodata mai sus decat acum...si mai jos nu se lasa..
|
da intradevar....TEIN Euro Dumpers e mai proasta decat arcuri FK joase si amortizoare facute...de ridicat o ridic cand am nevoie , cum ar fi sa plec la un munte sau ceva cu masina ca sa nu am dureri de cap...si de joasa oricum se mai asaza insa nu va fi tarata, si nici nu as mai putea sa o pun f jos din cauzea tobelor...
|
misto sunet`u ala zici ca e m3 :D
|
Felicitari, Razvane, a iesit super, si din punctul meu de vedere chiar daca masina nu e atat de 'lasata' esti de o mie de ori mai avantajat cu suspensiile acestea, ma refer la pachetul complet.. si nu doar de show.
Sa ai parte de ea, si ai grija, e diferenta mare de la 1.8 la 2.5 :P distractie placuta. |
Dupa cum bine zice si cineva care chiar stie cum stau lucrurile pe un alt thread, mai jos nu inseamna neaparat mai stabil, din contra ...
|
eu nu stiam ca ce ai avut tu erau daramate...mi se pare absurd sa dai 1400 pe o suspensie si sa nu ti faca masina stabila,eu ziceam doar la aspect ca arata mai bine cu cele vechi.
|
Quote:
Pai masina e mult mai stabila cu ceva performant, din ce a spus se intelege ca nu e asa de mult lasata cum era inainte.. in rest e totul ok . Felicitari Mate ! |
Quote:
|
Salutare !!! foarte simpatica pisi asta a ta... bafta la proiect si sa o folosesti sanatos fara evenimente ! e36 ...printre cele mai frumoase bmw`uri:x
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:32. |
- Copyright 2026 4Tuning