![]() |
Re: SKODA vRS
cand o sa fie mai buna toyo cto1 ca astea o sa iau pana atunci parerea mea ca ps2 urile sunt cea mai buna alegere
|
colegu cu skoda cam cati cai zici ca ai pe ea?
poate incerci si cu mine eu am un leon cupra 2003,1.8t,cu soft dimsport,in sfarsit am reusit sa o fac sa alerge si as fi curios cu tine,eu sunt din buzau dar saptamanal ajung pe la cta,am inteles k esti din fetesti,deci poate ne intalnim |
miai mai propus odata .nu sunt in tara ajung la toamna si nici nu am totul montat pe masina.duca ce e gata totul cu cea mai mare placere fara probleme.stiu ca ai gt28 .felicitari.vezi ca are cineva in curand un s3 cu gt 28 poate incerci cu el daca vrei iti fac legatura cu el sa vezi diferentza ca doar avetzi acelasi mot si aceasi turbina.bafta si ne auzim cand ajung acasa
|
AM AJUNS ACASAAAAAAAA.LA MASINA E DE LUCRU O GRAMADA .O SA PUN POZE DE INDATA CE MA APUC DE LUCRU.AM FACUT O TURA ACUM CU EA SI PARCA TRAIESC DIN NOUUU CE BINEEEE MERGE INAINTE MA OBISNUISEM CU EA DAR ACUM DUPA 5 LUNI MI SE PARE ALTA
|
Bun venit acasa! Asteptam cu nerabdare pozele:D bafta!
|
Termina repede masina sa vi la Valcea:D
|
hai hai ca avem treaba:))
|
neavand ce face azi am montat pleoapele,oglinzile.semnul cu steag race in locul celui cu skoda si am dat jos emblemele de pe spate.aa am uitat am pus si peadaua de repaos la fel ca pedalele.mam chinuit nitel dar sa meritat.acum astept si grila pt bara ca sa le duc la vopsit impreuna cu grila de capota si eleronul de luneta.zilele astea montez arcurile si pun jantele si cauiucurile cele noi si astept evacuarea ca sa ma apuc si de partea tehnica.ceao
|
cat dureaza tot sa ii facem inaugurarea la un meeting;) ce zici ?
|
azi am montat admisia.cu putina rabdare nu a fost prea greu.se aude incredibil de bine.maine sper sa montez arcurile si jantele.
|
Asteptam poze:D Bafta!
|
2 Attachment(s)
pun 2 poze cu admisia montata si cu oglinzile si pleoapele adica ce am montat pana acum.restul maine daca o sa pun jantele si arcurile
|
noutati.azi am montat arcurile de la eibach -20mm,bieletele antiruliu neuspeed,pcv fix EUROJET,update breather kit jantele si cauciucurile michelin ps2 pe 18:lol::lol::lol:.acum masina numai are cum sa piarda presiune cred eu,arata mai bine cu jantele kiar mult mai bine,stabilitate sporita.urmeaza evacuarea,autoblocantul,volanta si ambreiajul,ceasurile,grilele,etc etc
|
poze, poze......super tare, asteptam sa fie gata ;)
|
3 Attachment(s)
a am uitat am mai montat si un tampon pt cutie de la ecs tuning.pun poze u arcurile bieletele si pcv fix .o sa fac maine si cu jantele puse
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning