![]() |
Re: Br 40 Yul
Quote:
|
6 Attachment(s)
..........
|
1 Attachment(s)
Nu mai faceti pregatiri de ultim moment la masini pt ca riscati sa nu va mearga cum trebuie... Incearca si tu sa mergi pe o configuratie care nu a dat gres si cu care masina se simte bine in largul ei... Bafta data viitoare, si poate ne vedem la start (era prea frig afara si aveam rotile pe 15", daca eram cu cele de iarna pe 13" intram si eu).
|
Quote:
asta e, s-a intamplat acum... nu-i nimic. un filmuletz nu are cineva? |
MASINA ASTA PLINGE DUPA O SUSPENSIE OS .
|
Quote:
stiu ca sau bulit ca la plecare imi tremura partea fata! |
Quote:
|
si crezi că dacă dai relantiul mai mare rezolvi ceva?
|
eee sa dea impresia de axa deaia care bolboroseste la 1500 :))))
|
Quote:
|
Quote:
|
inainte sa intru mi-a spus unu, citez "frate, dai mai multa benzina din carburator si mareste-i avansul ca ii faci pe toti!" :idea:
mdea... buga, oricum la mine cu carburatorul asta daca ii dau relantiul mai jos de 1200 de ture merge innecat. problema a fost cu bujiile, asta-i tot. oricum cel cu care m-am dat avea 1.6 carb de nova si "cica" axa de r5. acum nu stiu de care axa, aspirat sau turbat! oricum, eu m-am dat din placere, si in ciuda frigului a fost un show pe cinste, si sambata si duminica. si cel mai mult imi pare bine ca am avut ocazia sa ii cunosc pe Ja Rule, TAF si Morcov. Va salut, si mi-a parut bine de cunostinta! |
si noua :)) daca avea axa de r5 turbat nu facea mai nimic pt ca e pe 245 de grade daca nu ma insel.
|
pai si eu stiu ca axa de r5 nu face mai nimica...oricum, mai investighez si imi iau revansa!
|
Quote:
deci ai avut onoarea de a ma cunoaste si pe mine :lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning