![]() |
Re: comenzi piese auto import - online
Salut, m-ar interesa ulei de cutie Castrol SAF-X 75w140... Ma intereseaza 2 l, ca 1,8 imi intra... dar sa fie de import, nu ambalat la noi din butoaie!
p.s: da-mi, te rog, pe PM raspuns... am probleme cu netul si nu mai primesc reply pe mail. |
asa ceva se rezolva?
vw golf 1 an 1976 1588cc 55kv benzina tip motor fp car.berlina 2+1 usi placute frana fata spate si cilindrii de frana spate set furtune vacuum carburator(carburator simlpu solex) furtune radiator curea de distributie rotor(pipa)delcou sonda radiator ce cupleaza ventilatorul de racire set carburator(jiglere,garnituri)(carburator simlpu solex) releu faza scurta faza lunga sonda cutie viteze marsalier daca da trimitemi un mail la [email protected] cu preturile. am nevoie urgent multam' mult |
Quote:
|
Quote:
|
da e turbo disel 69 cp
|
Pt. peugeot 307 1,6/110cp benzina an 2003
Placute frana Filtre - ulei - aer - benzina Curea distributie Ulei motor, cutie (automata) Nu stiu daca trebuie ceva filtru si pt. cutia automata. Uleiul e TOTAL dar nu stiu acum indicativele. Capete de bara si pivoti fata. Eventual si capacele de roti(matile de plastic care vin pe jentile de tabla) pe 15" |
Quote:
filtru aer - 50 lei MANN filtru benzina - 50 lei MANN curea distributie - 130 lei GATES cap bara - 40 lei/buc LEMFORDER sau 30 lei/buc MOOG pivot - 48 lei /buc MOOG ulei TOTAL si capace roti nu comercializam |
Quote:
bieleta directie - 62 lei/buc fara servo bileleta directie - 65 lei/buc cu servo cap bara - 32 lei/buc amortizor fata - 125 lei/buc KAYABA restul pieselor nu |
pentru kia sephia slx 1,6 benzina an 1997
-bara fata plastic -far dreapta+semnalizator -bara spate -stopuri st + dr -stop mers inapoi + stop ceata |
salut !
pompa de amorsare peugeot 206, 1.9 D , an 2002 ! Pret si timp de livrare ! Astept un mail la : [email protected] tel : 0721509246 |
Quote:
|
revin cu o intrebare: pt cutie 5+1 de cielo este bun ulei de cutii automate ATF Dexron2? Am inteles ca la cele de opel este excelent, dar nu stiu pt cutia mea cum e...
asta la ce pret ar fi? filtru de aer pt Cielo? dar nu carton romanesc. daca se poate pe PM multumesc. |
Ok. Merci. O modalitate de contact daca se poate si daca puteti aduce si set reparatii(garnituri) pt. caseta de directie citroen xm.
|
Quote:
|
Pentru BMW E46 320D TOURING din 2000 arcuri si amortizoare, pret si producator, va rog.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:13. |
- Copyright 2026 4Tuning