![]() |
Re: Probleme cu PC-ul
Nu merge nici cu programu` care mi l-ai dat tu, am bagat mai devreme un program, are sunet se aude tot perfect, dar dupä ce dau restart, piuie tare, si tre' sa il dezinstalezi sa se opreasca.
Programu` se numeste Vinyl Audio Codec V580c , e vre-o rezolvare ? :cry: |
ma poate ajuta cineva... am un document (sau ce ^%$^&^ o fi) in format TEX File, cu ce pot sa-l deschid? :? pretty pls !!!!!
|
incearca cu http://winedt.com/ :)
|
Quote:
|
aia nu cumva e poza?
|
Quote:
|
pune-l pe mess sa ma joc cu el
sa vad ce iese |
nu e imagine, e un fisier text mai ciudat! editarea se face in word, dar tu ai nevoie de un viewer... mai incearca si http://titanquestvault.ign.com/View....rs.Detail&id=2 daca nu merge eu ma retrag :|
|
Quote:
|
Quote:
|
Rezolvat...Merci dolb again :!:
|
no problem Sasha
|
De vreo 2 zile am o problema chiar ciudata! Imi functioneaza tot ce tine de internet mai putin browser-ele(si cateodata mess-ul). Ce e cel mai ciudat este ca nu sunt probleme pe celalalt calculator legat la router(am uitat sa precizez ca folosesc router). Am bagat si cablul de net direct in PC-ul meu, aceeasi problema!! Am dat ping la IP-ul google-ului si am primit raspuns fara loss of data(si am uitat sa specific in mod special ca torrent-ul imi downloadeaza si uploadeaza fara probleme). Nu pot sa zic ca as fi un geniu intr-ale calculatoarelor dar nici atat de idiot incat sa umblu la ceva la care sa nu ma pricep si apoi sa nu stiu ce am stricat. Firewall-ul nu e de vina ptr ca am incercat si cu el oprit, chiar nu stiu ce sa zic.........singurul lucru la care ma gandesc este ca ceva(sper sa nu fie virus desi nu mi-a aparut nimic la scan)imi blocheaza anumite port-uri! Are cineva vreo idee?!(Scuzati eventuala lipsa de coerenta in exprimare dar sunt cam obosit in momentul de fata):oops:
|
ce browsere folosesti? ai incercat firefox?
|
Da, am facut o incercare si cu Firefox. Folosesc Operca ca browser, dar am si IE 8 instalat bineinteles, iar problema se aplica ptr amandoua, mai mult IE mi se si blocheaza si nu-l mai pot inchide decat din task manager. Am uitat sa specific in postul de mai sus faptul ca problema se remediaza de la sine din cand in cand ptr o perioada de timp, cum o taie pe capu'(ca si acuma de exemplu) :P.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning