![]() |
Re: Chat
Nu,nu suntem un club legal...dar nici ilegal...
s-a si precizat mai devreme ca avem ca prim scop legalizarea lui |
Precizati ce si cum ,adica in Caractere sau in Agip ? la ce ora ...pe mine unul nu ma incanta sa stau la masa ,mai bine langa masina :D dar vin oricum ati hotara
|
Eu zic sa ne vedem in agip la ora 20:00 si de acolo sa plec in caractere (sau unde hotaram ) !
|
Quote:
oricum,sa va zic pe a dreapta eu nu prea as vrea sa ne ducem undeva anume....pentru ca de obicei vineri seara este agitatie mare in Caractere si nu prea o sa ne intelegem,mai ales daca o sa fim mai multi.si cam acelasi lucru este peste tot |
Asa e ai dreptate ,e vineri seara ,si nu o sa avem loc toti acolo ,stiu de data trecuta ,ne hotaram acolo ,o locatie ar mai fi la Mol ...acuma nu stiu oriunde numai sa venim si sa discutam..
|
prezent si eu...
|
Daca e vreme frumoasa, seara calduta, luna plina, trafic putin, poate ma prezint si eu cu Sasha :))
O dam in burnout ceva? Am cauciuc nou, care trebuie ars :rolleyes2 |
:bat: nu domne' stam cuminti de data asta ;)
|
Jimmi si Sasha voi stati amandoi la un calculator si scrieti unul dupa altul cate un post :) (glumeam).
Si pana la urma unde ramane ? |
Snake, te inseli. Stam si dam REFRESH din 2 in 2 secunde. Pai nu ramane sa ne intalnim in AGIP? De acolo, exista multe locatii unde sa ne imprastiem :D
|
Quote:
hai sa ne vedem cu bine la 20:00 ... ;) |
Ne vedem cu bine la 20:00 .... dar unde ?
|
Quote:
|
S-a marcat.
|
Notat in agenda. La ora 20:00 in AGIP, fara burnout-uri, cerculete si din astea. Totusi, pot sa vin sa ma plimb cu cercu'?:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:24. |
- Copyright 2026 4Tuning