![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Si asta e vopsit mult mai bine decat e36 .... ft frumoasa culoarea.
|
vorba ta radu, ce cur sexyyyy are :D
|
Felicitari pt. carnet si bac.S-o stapanesti sanatos si iti doresc succes in continuare mai ales cu actele si ai grija de ea.Culoare iti fura ochii buna alegere
|
-Am promis ca aceasta masina sa darame standardele Calitate/Pret si vreau sa va arat ca si cu putini bani se poate face treaba buna.....asta "daca vrei" dar mai ales vreau sa va spun ca este ultima masina pe care o fac...asa de la A.....la Z.
-Voi da atentie la fiecare detaliu ca si cum ar fi masina mea...pt ca sincer i mi este dor de un E30..... |
Marfa culoarea.. Acum.. Bafta la echipare.. ;)
|
masina arata superb.. e tareeee.. bv santos bv florica bv axe si tutuor celor care au contribuit. oricum nu am cuvinte.. e doar.. geniala. tine-o tot asa santos..
|
Jmecherie rau culoarea ...si masina e mortala ...bravo santos si tuturor care au ajutat la creerea ei ....
|
in sfarsit , we got color :) . Arata foarte bine , deabia astept sa o vad echipata. Mult succes in continuare
|
Frumoasa culoarea!!! ma asteptam sa iasa ceva frumos.... Pacat k sunt din ce in ce mai putini cei care se pricep intr-adevar sa reconditioneze o masina....Eu si cu prietenii mei vom continua... Toata stim pt voi!!!!!!!!!!!!
|
ft frumos santos.. criminal.. felicitari tie si tuturor care sau ocupat de acest e30.. bv .. sa ai grija de el si de permis .. >:D< bafta
|
arata super santos !!! felicitari..
stiu cum e sa muncesti la o masina...so refaci...; mult succes in continuare |
mersi mult, chiar e greu ..
|
Floricica ... :D vreau si eu filmul frate.. :D
sa aud si eu motoru :D again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again :D |
salut . bv man . e superba culoare . si e vopsita superb . hai mai rpd cu ea . sa o vedem pe la show-uri ..alea alea :peace: e30 pwr
|
hai k t astept p strazi, dute naibi ! felicitari santos si florica & co
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning