![]() |
Re: Indragostit pana peste cap ?
stii cum e stefania?
te asigur eu ca fetelor le place sa o faca la fel de mult cum le place si baietilor... de fapt nu... le place mult mai mult... in momentul in care in afara de kestia asta incepe sa le placa si diversitatea, si sa devina evident si pentru ceilalti lucrul asta... atunci unii le vor denumi vulgar... c u r v e desi ele fac doar ceea ce le place asa cum fac si baietii... e kestie de nuanta si de prejudecati... if u know what i mean.. ;) |
hehe,le are aleks cu astea,dar sa facem o comparatie,sa zicem ca fata e marul si baiatul gura,baiatul musca din mar,inghite si trece mai departe,dar marul ramane muscat,si cand mai ramane cotorul,cine mai il vrea pt el?? =))
|
:D hahahah ce filozof e asta cu marul lui ! buna n-am mai auzit-o pana acum ma ! bravos ! :) :) trebuie notata :D !
ps: iar depinde cat a muscat baiatul si daca a muscat klumea, ca daca nu vine altu care musca bine si tot si cred ca e mai castigat ca primu |
Quote:
|
...pai prin aia am evidentiat diferenta dintre fata si baiat,nu se pot inversa rolurile...si n-am zis ca daca e muscata nu mai e buna,doar sa nu fie cotor.Ma rog,fiecare cu parerea lui...
|
=)))))))))))))))))))))))))))) ma tavalesc d ras nu mai potttttt.... misto filozolie ... filozofia marului si a gurii =))
|
bine k nu e chibritu` ..
btw .. m`am indragostit de bruneta cu care am dansat ... MMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm |
Quote:
|
frate...ai auzit tu pe undeva ca fata ii reproseaza baiatului ca s-a f***t inainte sa fie cu ea?????trezeste-te la realitate...
|
Quote:
......da :evil: asa deci atunci sa iti faca bruneta aia masaj k se pare k bruneta de aks nu iti ajunge :oops:...............;) |
Quote:
|
la mishto sa stii ca sunt multi baieti care prefera una nefolosita sa ma exprim asa.... ! dar cred ca se poate ajunge la o intelegere ( cum a fost in cazul meu :D ) ! fete sa reproseze baietilor am vazut( a mea) :) :) si baiat care sa reproseze fete ( eu , tot la a mea ) :) :) beton nu? :P
|
intr-adevar ai si tu dreptate,dar s-o lasam balta,n-are rost...
|
tuningboy .. adik cum v-ati reprosat .. amandoi la amndoi ? :confused2
si e bine asa , multzumit ... ati rezolvat ce ati avut de rezolvat ? :-P |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning