![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2
salutare baieti sunt nou pe acest forum
am un vw polo si am de gand sa il aranjez putin am vazut ca aici pe forum lumea isi pune masina si i se aranjeaza , foarte misto ideea eu nu am inca poze cu masina mea pueti sa cautati voi poze cu un polo si sa il tunati un pic ? nu vreau ceva extravagant , vreau un tuning dragutz bine gandit astept variantele voastre multumesc anticipat. andrei |
nust dak se va baga cineva sa iti modifice masina dak nu pui poze cu ea, exista totusi o regula legat de asta. C pot sa iti recomand totusi este sa t uiti p topicul de "comentarii lucrari" si o sa gasesti cateva polo-uri p acolo, insa va trebui sa cauti ceva ...
|
Salut
2 Attachment(s)
Salutare baieti. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o idee pentru un virtual tuning gen racing si unul ceva mai elegant pt un hyundai elantra? Sunt rabdator , asa ca astept variantele voastre. Multumesc anticipat.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Vreau sa-mi modific si eu masina si m-am gandit sa apelez la ajutorul vostru. Vreau ceva clean si elegant si m-am gandit sa-i scot toate badourile(fata, spate, laterale), la spate sa-i scot deschizatorul de la portbagaj si stemele, sa-i pun un eleron de tip M si un spoiler sau cum ii zice pe luneta. La evacuare m-am gandit sa-i pun 2 evacuari duble dreptunghiulare(una intr-o partea si una in cealalta). Si in cele din urma o suspensie sport, folie pe geamuri si niste jante cromate si poate un alb ceva mai interesant, parlat sau stie eu. Va multumesc.
P.S. V-am pus si cateva poze in care am incercat eu :D ca sa va faceti o idee. |
2 Attachment(s)
am facut si eu ceva pe graba :)
|
2 Attachment(s)
Poate reusiti voi ceva. K dupa cum se vede mie nu mia iesit :sad:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am facut si io ceva :D:arrow: :arrow:
|
1 Attachment(s)
Am facut si eu Peugeotul mai in graba, sa-ti dai o idee! Dupa mine mai bine pui niste jante de alta culoare, sau chiar albe, zic ca cele care le-am pus sta foarte bine, parerea mea.Daca le pui cromate, nu prea da bine cu masina, repet, e chestie de gusturi! Bafta si scuze daca nu am respectat toate cerintele tale!
|
3 Attachment(s)
EaGle, imi place foarte mult cum a iesit, insa o asemenea modificare presupune o suma mare de bani, de care eu nu dispun din pacate :sad: Oricum iti multumesc, a iesit superba.
2fast4u_DK Este exact ceea ce mi-am dorit. Mersi mult:D Si o ultima rugaminte la voi baieti :D Va rog sa incercati sa faceti ceva si cu spatele. As vrea sa-i scot bandoul, deschizatorul de la portbagaj si toate stemele si sa-i pun un eleron de tip M si o pleoapa pe luneta. Evacuarea m-am gandit sa o fac asemanatoare cu cea din poza dar finalele sa fie duble(patrate sau dreptungiulare). Va multumesc. |
frate...lipseste semnul nike :(
sau boss :D sorry...sunt mai glumetz de fel...macar de-ai face tu un tuning............ |
1 Attachment(s)
Ma bucur k iti place ;)......am mai facut ceva ;)
cmdbass...nu te supara k zic asta da fiecare cu gustul lui :D mie sincer imi place peugeotu asta tunat mai finutz...;) |
cmdbass ... prostia aia de pe portbagaj(daca la aia ai facut referire) asa a fost de cand am cumparat masina si nu am avut interes sa o dau jos pt ca am numerele expirate si nu circul cu masina. Si inca ceva, ma bucur ca m-ai anuntat ca ceea ce fac eu nu e tuning si astept in continuare alte posturi educative de la tine, dc nu cumva iti cer prea mult. :lol:
2fast4u_DK ... ce pot sa spun ... RESPECT si mersi pt sustinere, din nou este exact ceea ce mi-am dorit ;) |
1 Attachment(s)
tunati asta :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning