![]() |
Re: Targu Neamt
din cate sa stabilit ... o sa ne intalnim la voi in orash ...langa zimbrarie sau pe acolo ...si vom vedea ce facem ...un gratar ...care vrea sa se dea la o liniutza ...numai sa fie frumos afara ..cam asa a ramas ...
|
Eu sunt din Piatra:)
|
scuze :D...eu din pascani ...deci ne intalnim pe data de 10 aprilie ..pe la ora 2 in tg neamt ....
|
cine a zis ca organizeaza ....propun ...sau dau cu parerea sa ne intalnim la stadion in tg neamt si sa mergem toti acolo unde ziceti ca o sa stam :D
|
Asa ar fi bine ..nu toti stiu sa ajunga! Dar vrem detalii!
|
ali ...ceea ce stiu eu tiam spus ...asteptam detalii mai consistente de la cel care organizeaza :D
|
Quote:
|
din cele 3 orase care se vor aduna ....poate are cineva un aparat foto ceva mai performant ...sa facem cateva poze sa le avem acolo ... rog sa anunte daca isi ia cineva angajamentul asta ... multumesc ;)
|
incearca sa postezi toate ideeile intr-un singur post...evita dublu post sau chiar triplu;)
|
Scuzati absenteismul......nu am mai avut net.
Daca va e mai usor eu personal va astept incepand cu orele 12:00 pana la orele 14:00 in parcarea Stadionului din Targu Neamt (pt cei care nu stiu zona Zimbrarie) si vom merge coloana spre Zimbrarie. Cei care stiu zona Manastirii Neamt (Zimbrarie) pot merge direct acolo.....va fi cineva si in zona respectiva. Pentru cei inca nelamuriti va stau la dispozitie cu nr ...0740 55 33 98 VA ASTEPTAM 10.04.2010......................."SA CRESTEM MARI" |
Bun asa ! Vor fi prezenti cei care nu ajung la Timisoara Week endul acela!
|
la stadion cred ca nu ajunge parcarea..e micuta... e mai bine pe la zimbrarie pe acolo
|
Quote:
|
ok... n-am stiut
|
Daca o sa parcam corect eu cred ca o sa incapem,dar voi cunoasteti mai bine parcarea:D.
Scuzati-l pe LGandrew a confundat messengerul cu topicul:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning