![]() |
B 65 LAF (rosu)
Sal Dany nu mai pui si tu niste poze cu fieara:D8)
|
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
:cry:
Quote:
|
mare noroc ai ca muncesc ca vad ca fara sustinerea mea acolo nu se face treaba!:))cat de curand iti imping o vizita sa vad in ce stare mai e jucaria ca nu se mai poate!te salut si bafta multa cu masina }{
|
ce mai faceti mai oameni buni?
|
Quote:
|
mamam deci e pe prima pagina o poza cu masina ta si in spate e si silvia mea...fosta mea silvie doamneeee cat de dor imi e de ea...
|
Quote:
|
:) funny, cred ca am fost singurul care ar fi dat asa ceva din mana;)
|
Quote:
|
am mai ,agonisit un urs .pe kre vreau sal fac 325ix incendiat ,dar nu afectat grav.
|
4 Attachment(s)
acesta este ursul.motorul a scapat ,are ac 4 geamuri electrice suspensii sport traseu tobe sport jante foarte draguta dar sa te uiti din spate la ea fata este o aripa kpota ochelari si faruri, la care farurile nu se pot vb de rau fink cum sunt acum par a fii hela smoching de afumate ce sunt.ce parere aveti despre el:lol:
|
mestere daca te interesaza niste piese de ix contacteazama am unul dezmembrat:D
|
eu am dat masina aia fara motor...dar omul care a luat-o din cate am inteles a cam bagat niste bani destul de seriosi in ea...si cu caii cred ca o sa stea pe undeva pe la minim 400-600 nu mai tin minte ce turbina ii luase, felicitari pt noua achizitie
|
Quote:
|
am mers azi cu laf :X:X....nu va pot spune decat ca.......am luato razna :X.....super...super....asteptam un grup mai lung putin turbo..si Primavara:X....
salut bossu ursilor.....mai vb |
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning