Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Radare - zone de amplasare si anunturi (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/43573-radare-zone-amplasare-anunturi.html)

Dolce CST 21-04-10 12:54

Re: Radare - zone de amplasare si anunturi

Ieri am dat nas in nas cu radaru la Colina .. avand 60-62 km/h..in cat timp imi trimite amenda acasa?

KoKozula 23-04-10 14:30

La Colina? Unde la Colina?

Eu tot nu m-am lamurit... daca ai trecut de masina de radar si nu te-a oprit... iti trimite amenda acasa sau nu ti-o trimite? Asta-i intrebarea...

gangsta 23-04-10 14:44

Quote:

Originally Posted by KoKozula (Post 3304015)
La Colina? Unde la Colina?

La intrarea in parc inainte de garaje.

KoKozula 23-04-10 14:48

Doamne... unde or ajuns sa stea astia ...

Cuiutz 23-04-10 14:57

S-au pus pe treaba aiurea .. mai bine ar sta 2 echipaje prin Floresti la treceriile de pietoni .. ca e dezastru .. o saptamana ar trebui sa stea doar .. si sa ii arda pe aia care nu acorda prioritate pietonilor .. E o adevarata aventura sa treci pe trecere aici!!
Azi dimineata un jeep i-a luat pe 2 in plin pe trecere .. :( .. i-a dus ambulanta in stare f grava .. nu stiu situatia lor de acum..

RA_2fast4u 23-04-10 15:07

Ei stau ca sa dea amenzi nu ca sa previna.

Iar in legatura cu trecerea de pietoni.. eu raman la ideea ca in momentul in care esti lovit pe trecerea de pietoni cam 50% din vina e si a ta. Da sunt incompetenti si merg cu viteza... da poate nu se opresc.. dar totusi, pentru ca ei sunt idioti tu nu ti la viata ta? mai ales in situatii de genu astepti pana cand vezi ca e sigur si numai dupa aceea treci.. nu? nu te bagi ca prostu cand vezi ca vine ala ca nebunu.

BULLDOG 23-04-10 15:12

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 3304106)
Ei stau ca sa dea amenzi nu ca sa previna.

Iar in legatura cu trecerea de pietoni.. eu raman la ideea ca in momentul in care esti lovit pe trecerea de pietoni cam 50% din vina e si a ta. Da sunt incompetenti si merg cu viteza... da poate nu se opresc.. dar totusi, pentru ca ei sunt idioti tu nu ti la viata ta? mai ales in situatii de genu astepti pana cand vezi ca e sigur si numai dupa aceea treci.. nu? nu te bagi ca prostu cand vezi ca vine ala ca nebunu.

in multe cazuri daca stai pe trotuar la trecere si astepti sa se opreasca cineva, stai cu zilele si-ti creste barba pana se opreste cineva, asa ca da, tii la viata, dar nu traiesti toata viata pe partea dreapta/stanga a strazii :D

RIcKO 23-04-10 15:18

1 Attachment(s)
ia downloadati chestia asta va poate raspunde la cateva intrebari ........

werwceul 24-04-10 12:46

kokozula, cand am venit de la brasov nu erau ascunsi pe calea turzii?
pe trotuar...
sau atunci cand am venit din gilau cum stateau acolo la trolebuze ascunsi.
ei acum tre sa dea cat mai multe amenzi ca sa-si faca bani la bugetul de stat :P

KoKozula 24-04-10 18:20

Pai in capat la manastur langa colina mai nou tot vad un mcv de politie... sta acolo tupilat.. nu imi pot imagina pe cine pot prinde cu radaru ... dar ma gandesc ca ii vaneaza p-aia ce depasesc tramvaiul in statie.. sau nu acorda prioritate la trecerea de pieton(T)i ...

Dolce CST 25-04-10 00:01

Quote:

Originally Posted by KoKozula (Post 3307007)
Pai in capat la manastur langa colina mai nou tot vad un mcv de politie... sta acolo tupilat.. nu imi pot imagina pe cine pot prinde cu radaru ... dar ma gandesc ca ii vaneaza p-aia ce depasesc tramvaiul in statie.. sau nu acorda prioritate la trecerea de pieton(T)i ...

Cica stau pt tiruri...asa se zice:-??

elnino 25-04-10 20:26

In seara asta i-am vazut cu MCVul stand in capat la manastur cum mergi spre padure. Probabil ii vanau pe cei care veneau de la mici-bere.

Off: foarte multi au fost la padure, fiind si vremea frumoasa. Se circula bara la bara la intrare in Cluj.

CSU SIBIU 14-06-10 22:22

De aproape o saptamana ii vad in fiecare dupa-amiaza cu un mwc`u pe turzii,putin mai sus de benzinaria mol.

RA_2fast4u 18-06-10 20:51

http://www.clon.ro/stiri/romania/art...00618-09240538

cu grija in seara asta. de obicei cand au actiuni din astea nu te iarta deloc.

Si tot pe acelasi subiect, in foarte multe seri i-am vazut cu dricu pe dorobantilor.

CJ-01-WOB 20-06-10 22:08

in ultimele zile i-am prins zilnic pe observator in directia sigma si in manastur imediat dupa pod cu radarul inspre cei ce vin din grigorescu .
Atentie!

All times are GMT +2. The time now is 01:09.

- Copyright 2026 4Tuning