![]() |
Re: Help Thread
eu doar glumeam...si daca mi-o dadeai nu ma urcam la volan.... ca vine altu si da in mine si apoi nu dau bine in peisaj ... ;)
|
Quote:
ONtopic : si totusi , somebody ? help ? |
Te-as duce eu dar mi-e plecata masina :)
Am lasat-o la Nadastie la bunamea ca am venit cu alta la Hunedoara si nu puteam conduce 2 masini:)))) ... dar te duc eu cu masina mea de imprumut daca nu rezolvi pana maine..deci stai chill ca ajungi la deva cu ceva ;) |
Quote:
|
Quote:
|
a plecat,l-o dus unchis-o :lol:
|
Mesteri! Care ma puteti ajuta si pe mine cu o presa de arcuri pentru masina?
|
are cineva drum la bucuresti?si are un loc si pt mine?
|
Am fost ieri sa intreb de asigurare la masina ca mi-a exirat si nu am mai facuto ca a fost stricata si nah...Asa,si dupa cum ziceam am mers ieri la generali(am fost pt ca toti ziceau ca e cel mai ieftin),cand am ajuns acolo ma intreaba domnisoara:
-Te ajut cu ceva? -Da,as vrea sa stiu cat costa asigurarea la un BMW ,motor 1.6 -Pe numele dumneavoastra? -Da(i-am spus ca am 20 ani) -Ati avut daune? -Nu -Ok,1180 Ron:anger: pe an si 500ron pe jumate de an Cand am auzit era sa lesin,:shock:am iesit afara,ma duc la Asirom.INtru acolo doamna ma intreaba daca am mai avut asigurare la ei...eu ii zis ca am avut...ea zice: -OOO perfect,aveti reducere...:twisted: (ii zic datele masinii apoi ma loveste din nou cu pretul...) -Va costa 8 mil pe an si 4 mil si cva pe jumate d an... -Si reducerea?(spun eu) -Cu tot cu reducere.... Inebunesc,:blink:sun in stanga si in dreapta la toti prietenii mei care ii stiu ca lucra pe la asigurari si aceeasi chestie...asigurari f scumpeee.Anul trecut am dat 425ron pe un an intreg,acum la acelasi pret iti faci pe jumate de an... Imi zice prietena sa ma duc mai in jos de BCR intr-un bloc acolo...ma duc acolo,si am dat de un birou de asigurari,intru inauntru era o femeie mai in varsta si inca o pustoaica apetisanta :X ...In cele din urma doamna imi spune ca ea lucra cu 15 firme de asigurari si imi zice pretul cel mai ieftin.Apoi imi zice: 220ron pe jumate de an si 420 pe un an intreg(ceva firma cu A..oricum crek era fantoma)...oricum pretul asta e mai aproape de realitate...azi ma duc sa imi fac ca ieri a zis ca nu mai sta ca era tarziu...PS:Aveti grija cum conduceti pentru ca asigurarea de azi inainte va depinde de numarul de evenimente rutiere... |
Peste drum de Artima acolo am facut-o eu 180 pe jumate de an la 1,4 nu m-o intrebat nici de daune nici cati ani am nici de cand am permis.
|
Astra sunt cei mai ieftini sezonul asta. Ultimele doua au fost cei de la BCR, sa vedem ce-o fi la anul. :)
|
cei mai ieftini erau carpatica anu trecut pentru masinuta mea ... deci la ce asigurari baga mai bine iti vinzi dacia si iti iei bicicleta :| ajunge asigurarea sa egaleze pretul masinii la unele :| e absurd , vom ajunge ca japonezii , masini cat un carucior de kaufland cu motor 1.2 , 1.4 maxim si cu multi caluti putere :))
p.s. daca vede ondin discutia sa va tineti bine :))) |
se ia si in functie de varsta soferului eu zic sa le trecem toate pe pensionari si veterani de razboi
|
Quote:
|
balaure nu mai zi asta p forum poate citeste vre unu si le dai idei
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:11. |
- Copyright 2026 4Tuning