![]() |
Re: Club NUBIRA
V-a trebui sa indoi marginea aripei spate in interior. ET-ul la jantele originale este 42.
|
ET 38 trece la un varf de ac pe langa buza aia idioata,dar tot trebui sa indoi buza sa fii sigur ca nu o sa iti atinga..
|
Quote:
|
da :joy:
|
ce e ala ET respectiv semnificatiile de pe janta? la ce se refera?
|
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
salutare oameni buni !!!
am promis ca revin cu poze cu jentile pe masina:D stiu ca nu sunt cine stie ce...dar la pretul de am dat pe ele(5 mil jumate cu tot cu cauciucuri) si plus ca nu se compara cu cele de tabla....:twisted: numai bine:!::!::!: |
ii sta chiar bine,un set de arcuri sa o cobori 2cm si o sa dea si mai bine 8)
|
multzam bolt....sper ca la vara o sa vina si o suspensie sport,semi sport, nu as vrea ceva prea hard...
am si eu o intrebare...stiti cumva cam cat m-ar costa distributia(piesele),ma apropii de 60 de mii. numai bine! |
pai cam 100 ron pompa de apa 100 intinzatorul de la accesorii ca este bine sa il schimbi si pe ala,si cele 2 curele plus intinzatorul de la distributie inca ~150ron cred depinde ce curele iei daca iei originale gm sau ceva mai bun eu am luat gm
|
multumesc bolt...
azi mai patii ceva...luai o gaura:evil::evil: si se f*** bieleta antiruliu pe dreapta fata, troncane de zici ca se rupe...dar e deranjant rau...nu suport sa stiu ca am ceva defect la ea:sad:....sa mai intamplat cuiva?o sa trebuiasca sa o schimb zilele astea...un pret stiti?se schimba greu?stiu ca are 2 suruburi,unul vine pe brat parca si unul la telescop...dar poate ar mai fii ceva si nu vreau sa omit ceva ,nu am mai schimbat dar in service-uri nu ma mai duc cu ea ca te rup la bani...si nici nu mai am rabdare sa ajung la tara ca as avea unde sa o montez...deci...ceva detalii daca se poate... numai bine! |
1 Attachment(s)
Quote:
am fost la mecanic acuma vre-o 3 sapt si mi-am schimbat ambele bielete antiruliu spate. teoretic nu e greu de schimbat dar practic ai nevoie de cel putin inca un om sa iti tina contra la surub. de obicei suruburile alea ruginesc si nu rezolvi decat cu forta :). cel putin la partea stanga baietii au stat vre-o 25 min sa reuseasca. Nu au vrut sa o taie cu flexu ca e si mai naspa... ca pret daca mai retin bine m-au costat ambele bucat 76 RON. |
multumesc mult...am sa le schimb cat pot de repede si eu pe cele 2 dupa fata,caci am inteles ca nu prea e bine sa schimbi daoar una...si pana la urma se merita ca sunt ieftine...
poze cu nubira ta nu ne arati si noua:D |
asa e. daca e de schimbat le schimbi pe ambele ca daca nu degeaba ai schimbat doar una. deci daca nu ai suruburile ruginite rau de tot... se pot schimba usor. Depinde la fiecare in ce stare se prezinta bieletele. oricum dupa schimbare diferenta se simte :D
|
Eu le-am taiat toate 4 cu flexul,nu s-au putut desface nici cu WD 40 nici cu Ultra Grip, am incercat si lichid de frana si nici o sansa. Hexagonul din spate a cedat si se invarteau in gol. Nu faceau zgomot, nu bateau, insa nu le-am putut scoate cand am modificat suspensia.
Acum imi vor prinde bine pt. ca se dau jos usor deoarece m-am saturat de gropile din RO si trec pe suspensia normala:anger: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning