![]() |
Re: Club TICO
din BH nimeni ......sau macar din zona
|
pro pt brasov
|
hai ca presimt ceva frumos ....
|
cel putin din discutiile cu braconieru, am inteles k dk e vb de brasov ar veni si el...deci contati pe noi :)
|
roby tico...dk s-ar face intalnire la brasov ai veni ?
|
cum se pune un mesaj pe forumul asta nu stiu. vroiam sa spun la toata lumea ca mi-am schimbat parbrizul la masina- un tico- :lol: si e ieftin. 320 lei.daca aveti nevoie va zic unde. vroiam sa fac un bine lumii ca si mie mi s-a facut - adica m-a trimis cineva la o firma pe nerva traian in bucuresti, Royal Glass. Voi cum ati facut cu geamurile voastre?
|
Angelica, Pai...am Vazut La Rxm Cu 200 Ron Park...fara Montaj...si Eu Tre Sa-l Schimb Curand..:(
|
1 Attachment(s)
cine ere ideie de unde pot cumpara o capota de preferabil din buc ,pt ca am comis ceva frumos
|
ZID` ule vrei sa inglobezi partea aceea din fibra intr-o capota ?? ar arata super :)
|
te-ai prins ! sper sa iasa ceva misto ,dar pt asta am nevoie de o capota
|
in bucuresti stiu, dar in alba nu stiu cume, dar vezi ca daca geamul e f ieftin sa nuti bage la montaj. pe aici e 90-110 lei. si vezi sa nu fie chinezesc si sa aibe acceptul rar. cica alea chinezesti sunt mai subtiri decat trenbuie.
|
ovis alba, pt tine am scris de geam
|
Quote:
|
si eu pro pt bv :P:D
@angelica si eu tre sa-l skimb da un id,noi n vdm km din dap in sapt astia cu tico din buc:P @zid e o mare panarama c faci acolo n-ai ce face tiganie bleah etc (joking)......boss knd ne mai vdm ...:P |
1 Attachment(s)
@bz51zid: priza aia este total nepotrivita cu forma masinii, iar ca dovada iti arat un alt Tico cu aproape aceeasi priza pe capota, mie mi se pare aiurea. In plus, este si inutila si chiar nociva (intra apa aiurea in compartimentul motor).
Parerea mea: daca nu ai cumparat-o inca, nu o face! Daca ai cumparat-o deja, incearca sa o vinzi! Daca totusi tie iti place cum vine pe asta argintie, treaba ta... In legatura cu intalnirea sunt si eu de acord, abia astept sa ma mai primb prin tara, mai ales pe la munte :D insa weekendul asta si cel urmator nu pot veni...astept cu nerabdare sa fixati o data. Pana atunci imi fac si eu curat in masinuta, si sper sa montez pana atunci si volanul... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:05. |
- Copyright 2026 4Tuning