Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia logan pro tuning EXCLUSIVE din baia mare (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/34904-dacia-logan-pro-tuning-exclusive-baia.html)

Most_Wanted 10-03-08 00:07

Re: dacia logan pro street EXCLUSIVE din baia mare

si cu interiorul asa ....masina va vii apreciata ....pt ca se va vedea munca depusa .....o sa se vada exact cum arata interiorul inainte de a fii gata.....cine va stii sa aprecieze va aprecia .....nu cred ca trebuie atat de ascuns acum interiorul la expozitie ...e WIP ...si poate va lua vreun premiu pt cel mai bun interior in lucru.

bolidu' 15-03-08 21:47

cea mai tare autohtona de la Romexpo!!!bv!mi-a placut cel mai mult.este atent lucrata.finisaje facute de nota 10.felicitari!!!

bolidu' 15-03-08 21:48

cea mai tare autohtona de la Romexpo!!!bv!mi-a placut cel mai mult.este atent lucrata.finisaje facute de nota 10.felicitari!!!

protuning 16-03-08 00:51

masina este expusa la romexpo .concureaza doar pt exterior deoarece interiorul este inca in lucru.eu zic ca e momentul sa vedeti masina live , va asigur ca in realitate e milt mai adevarata decat in poze!!

protuning 16-03-08 00:56

7 Attachment(s)
cateva poze de la expo

forbidden 16-03-08 11:12

frumos tare.. chiar e cel mai reusit din tara dupa parerea mea. ast interiorul. sper sa aiba si un sunet in concordanta cu aspectul .. ceasurile sunt super. dar am o int.. esapamentul e schimbat tot sau doar capetele? adik ma refer dak o fi borla,remus sau alta firma sau e facut de tn. bft in cont la proiect

mareo 17-03-08 09:44

3 Attachment(s)
a fost suuuperb loganul:D uite si de la mine cateva poze:D felicitari pt masina...nam cuvinte...superba

mareo 17-03-08 09:45

app : a luat ceva premiu ?:D

ggd_87 18-03-08 01:47

la cat de bine a iesit masina,pe langa cele 5 cupe pe care le avea, a mai adaugat inca 2 cupe la Romexpo.
Plus ca a plecat si Renault-ul Megane tot de Roby facut, cu o cupa; prima expozitie - prima cupa. Bafta in continuare.

fanatick 18-03-08 13:19

4 Attachment(s)
am pus si eu cateva poze sper sa nu se supere nimeni:twisted::twisted:

casp3r 18-03-08 17:32

The Best Ever.....

Most_Wanted 19-03-08 17:43

am urcat in masina ...........cred ca stiti deja ....ca nu poti gasi defect ....totul vine la linie

protuning 20-03-08 18:44

3 Attachment(s)
loganul a castigat inca doua cupe la 4 tuning days .i-mi pare bine ca am reusit sa il expun in bucurestipt ca multa lume a asteptat sa o vada in realitate.
la interior mai am de lucru mi- au mai venit niste idei ce vreau neaprata sa le aplic,desi bugetul este deja depasit cu ore suplimentare mai creez cateceva.
procentrul raport cupe expozitii e foarte buna.7 cupe de best la 4 expozitii!!

bodyspeed 20-03-08 19:09

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 1432914)
am urcat in masina ...........cred ca stiti deja ....ca nu poti gasi defect ....totul vine la linie

eu ii gaseam.. :-P , Glumesc ;) , roby nu te-am gasit pe langa logan chiar vruiam sa studiez bordul...:D dar erai super busy, next time..
felicitari pentru tot efortul pe care l-ai depus.. a iesit ceva unic , si cred ca finalizat o sa fie si mai si ;) , Multa bafta taticcc :D
p.s vezi cu ce am vorbit.. atunci la terasa.... stiu ca din mana ta ar iesi o posibila masina care va adera la multe saloane de gen ;) .... sunt proiecte cu aceea masina so.. take care :D

mareo 22-03-08 08:47

1 Attachment(s)
mai pun o poza care imi place foarte mult;) sper sa nu te superi:D

All times are GMT +2. The time now is 08:09.

- Copyright 2026 4Tuning