Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

trafy-vr6 17-05-07 12:50

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

man intai sa vad cum arata jantele lu geo alea care le are in subsuol...si dupauia daca te intereseaza jantele mele de pe opel imi zici ca vorbim...nu sunt lovite..doar e putin vopseaua sarita de pe ele:(

cosmin_cosmin_1 17-05-07 12:56

stiu modelul tau, dar nu cu spite d-astea vreau, ci mai subtiri si dese, gen astea din poza:
http://www.**************/img/db/arti...?ts=1179306107

pentru ca apoi sa le vopsesc tot in alb sau negru.

trafy-vr6 17-05-07 13:00

ai cumva idee ale mele ce model sunt sau ce marca?

cosmin_cosmin_1 17-05-07 13:02

nu stiu..sorry

TigerGTS 17-05-07 22:31

Dupa cum ati vazut deja, mai marii in grad mi-au dat comenzile. Incercand sa ma familiarizez putin cu acestea, deja am sters 2-3 thread-uri pe care le-am considerat inutile si urmeaza altele.
In ceea ce priveste o serie de thread-uri am zis ca este mai bine sa va informez si pe voi si sa astept pararea voastra:

Astfel, threadurile > Filme|Jocuri|Muzica, poze haioase,stupide si altele..., Filme,filmuletze si toate cele < vor forma -Respiro (Foto, Video, Audio, Jocuri, bancuri etc..funny de pe net), in timp ce pentru materialele media ale comunitatii noastre vom forma un thread special > -Media 4Tuning Rm. Valcea ( Foto, Video cu masinile, competitiile noastre) < unde vor fi prezente numai materialele foto/video ale comunitatii noastre. Mi se pare un aspect rezonabil si destul de simplu si practic.

Punctul 2: Toate thread-urile privind ID mess, poze cu userii, userii din vl, profilul de hi5/ siteul personal etc etc vor fi sterse. si voi crea un nou thread in care VA ROG IN MOD FOARTE SERIOS sa lasati:
a. Nume / Nickname
b. id mess, e-mail
(a si b OBLIGATORII)

c. o alta posibilitate de a fi contactati (pentru intalniri, eventuale evenimente neprevazute, sau activitati din zona comerciala)
d. profil hi5 etc etc.
e. foto cu voi (c,d,e - optional) *daca mai considerati ca trebuie sa adaugati ceva in CV-ul vostru si am omis eu, va rog adaugati...

O sa vad ce mai trebuie indreptat, va tin la curent in privinta celor mai importante aspecte.

trafy-vr6 17-05-07 22:33

si knd te apuci?

TigerGTS 17-05-07 22:35

Quote:

Originally Posted by trafy-ctz (Post 906552)
si knd te apuci?

Astept sa vad daca nu sunteti de acord cu ceva. Punctul meu de vedere: de ce sa ai cate un thread ptr profil, id si foto, cand le poti avea pe toate intr-unul singur, si daca cineva vrea sa vada cine e TigerGTS sau oricine altcineva sa vada in acelasi thread, nu sa caute in 3-4. Am I right?

trafy-vr6 17-05-07 22:37

da...kred k toata lumea o sa fie de akord pt k nu o sa ne mai incurce atatea threaduri inutile zic...si ar fi bine sa fie grupate cum ai zis tu...acuma bafta la munca si sa speram ca userii comunitatii respecta si nu o mai dam in offtopic...si te rog lasa threadu ala cu discutii diverse intre userii vl ca da bine:D

TigerGTS 17-05-07 22:38

Nici n-am de gand sa-l sterg :lol: sunt cateva thread-uri care au facut istoria comunitatii si ar fi urat sa nu iti respecti istoria :)

Aaronnel^ 17-05-07 22:39

Parerea mea:
- Discutii diverse
- Intalniri
- Masina mea pot ramane

Threadurile legate de Tuning/Piese Tuning/Magazine etc ... grupate intrunul singur, iar ce a mai ramas... Oliver stii tu mai bine :D

Bafta:)

Robbert 17-05-07 22:39

Quote:

Originally Posted by TigerGTS (Post 906561)
Astept sa vad daca nu sunteti de acord cu ceva. Punctul meu de vedere: de ce sa ai cate un thread ptr profil, id si foto, cand le poti avea pe toate intr-unul singur, si daca cineva vrea sa vada cine e TigerGTS sau oricine altcineva sa vada in acelasi thread, nu sa caute in 3-4. Am I right?

nu ne mai cere parerea noua, deasta ai fost ales moderator sa iei tu deciziile . apucate de treaba!:lol:

Adytzu_JerrY 17-05-07 22:51

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 906578)
Parerea mea:
- Discutii diverse
- Intalniri
- Masina mea pot ramane

si eu as zice sa ramana :rolleyes2 ...sunt istorie pt comunitate ;)

Aaronnel^ 17-05-07 22:54

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 906609)
si eu as zice sa ramana :rolleyes2 ...sunt istorie pt comunitate ;)

Masina Mea, Discutii diverse, Masini vazute in Rm.Valcea, Valcea - Kitch Tuning sunt primele threaduri facute atunci de noi :)))

Adytzu_JerrY 17-05-07 22:55

mai sunt facute si altele si tot la inceput ....dar cele 3 zic ca ``au avut succces`` :rolleyes2

Aaronnel^ 17-05-07 22:59

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 906617)
mai sunt facute si altele si tot la inceput ....dar cele 3 zic ca ``au avut succces`` :rolleyes2

Daa ... pai stai si uita-te la numarul de replayuri si viewuri pe ele ;)

- Discutii diverse - 508 - 6.413
- Masina mea - 398 - 9.897
- Intalniri - 769 - 10.300
- Masini vazute - 312 - 10.232

All times are GMT +2. The time now is 00:33.

- Copyright 2026 4Tuning