Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

Marius3k 18-08-08 20:05

Re: Hunedoara - Accidente

Stiti ceva de MG-ul lui BadGuy si de el? Am auzit niste ZVONURI, nu stiu cat de adevarate sunt. :(

F.R.Sonic 18-08-08 20:07

MG-u e parcat pe acolo prin fata la rafa... nu cred sa aibe ceva...de unde ai scoso?? :)

SpYk3 18-08-08 22:12

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1702632)
Stiti ceva de MG-ul lui BadGuy si de el? Am auzit niste ZVONURI, nu stiu cat de adevarate sunt. :(

n-are nici macar o zgarietura ,l-am vazut in seara asta la sala ;)

Marius3k 18-08-08 23:31

Ma bucur atunci, mi-a zis un prieten c-a vazut un hatch verde cu dungi putin impachetata si avea NFS pe numar.

BAD-GUY 18-08-08 23:35

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 1702883)
n-are nici macar o zgarietura ,l-am vazut in seara asta la sala ;)

Aha,stiam eu ca te stiu de undeva dar nu mai stai de unde :),da nu s-a intamplat nimica,cine stie dar cam mare coincidentza si hatch si verde cu dungi si NFS la numar,sunt chiar curios oare ce masina era.Unde l-a vazut?

Marius3k 18-08-08 23:54

A zis ca l-a vazut pe platforma, nu mai retin locatia exacta.

xxdadixx 19-08-08 00:00

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1703061)
Ma bucur atunci, mi-a zis un prieten c-a vazut un hatch verde cu dungi putin impachetata si avea NFS pe numar.

Trebuia sa zica hot hatch sa fie a lui :tetter:

BAD-GUY 19-08-08 00:59

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1703119)

Foare bine punctat Dadi ;) :)

sNap7 19-08-08 20:07

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1703119)

Ala nu e hot hatch ! CTR e hot hatch ! :-P

BAD-GUY 19-08-08 23:42

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1704691)
Ala nu e hot hatch ! CTR e hot hatch ! :-P

Ma abtzin... :)

*HD_85_GEL* 23-08-08 11:55

Un accident stupid....azi dimineata, intre blocul meu si a lu' FRS, unu cu o dacie 4x4 vrea sa plece, in fata lui un Audi A4 fabricatie 2006, ala cu dacia a bagat cheia in contact si.... s-o proptit in curu' lui ala cu Audi, saracu a uitat s-o scoata din viteza :)) ala cu dacia nu avea nimic ala cu audi se uita de pe balcon cum incerca ala sa-si scoata masina din audi :))

Marius3k 23-08-08 17:38

SIMERIA - Un autotren încărcat cu materiale de construcţii s-a răsturnat, ieri, la câţiva zeci de metri de trecerea la nivel cu calea ferată, din apropiere de Deva, blocând pentru aproximativ două ore un sens din drumul naţional 7.
Quote:

Autotren la pămant!
Se pare că şoferul autotrenului, cetăţean de origine bulgară se îndrepta spre Deva. Într-un moment de neatenţie a pierdut controlul maşinii, şi pentru că risca să intre în şanţul de pe marginea şoselei a tras brusc de volan. Autotrenul a intrat în balans şi s-a răsturnat pe partea carosabilă, iar din cauza încărcăturii a fost târât aproximativ 30 de metri, oprindu-se într-un autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului cele două maşini au fost avariate, şoferii celor au scăpat cu răni uşoare. Din cauza accidentului traficul rutier în acea zonă a fost blocat pe un sens de mers, iar
poliţiştii au dirijat maşinile din DN7 pe ruta Săuleşti, Simeria.
Sursa: www.huon.ro

Trafic rutier blocat pe DN7

VEŢEL - Circulaţa rutieră a fost blocată, în această dimineaţă, pe DN7, la intrare în localitatea Leşnic dinspre Deva, din cauza unui autotren încărcat cu pietriş, care s-a răsturnat pe şosea. Video
Din primele cercetări ale poliţiştilor se pare că şoferul TIR-ului, Dumitru H., de 36 de ani, din Sebeş, care circula dinspre Deva, a încercat să evite impactul cu un autoturism, condus de Sorin I., de 41 de ani, din comuna Tătărani, judeţul Dâmboviţa. Acesta circula din sens opus şi a intrat în depăşirea unei coloane de maşini, fără să se asigure. Pentru a evita pe cât posibil impactul cu autoturismul, conducătorul autotrenului a efectuat un viraj bursc, iar remorca a intrat în balans şi s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând ambele sensuri de circulaţie. Impactul a fost inevitabil. În urma acestuia şoferul autoturismului a suferit leziuni uşoare la o mână, iar maşinile au fost avariate. Traficul rutier a fost blocat aproximativ trei ore, fiind deviat pe pe ruta ocolitoare DJ 706, Şoimuş – Ilia. În acest timp, angajaţii de la drumuri au intervenit cu utilajele pentru a îndepărta pietrişul de pe partea carosabilă. Conducătorul autoturismului a fost sancţionat contravenţional, totodată fiindu-i ridicat permisul de conducere în vederea suspendării pe o perioadă de 60 de zile.

Sursa: huon.ro Video aici.

E al doilea TIR care s-a rasturnat saptamana asta din vina unor inconstienti. Pe DN7 se circula ca naiba, e foarte aglomerat - se intorc acasa toti "spaniolii, italienii si francezii" plecati la munca pe dincolo.

shumyfi 23-08-08 21:07

am vazut joi in hunedoara un accident de tot rasul un trabant si cu o dacie logan sau lovit nu stiu circumstantele da parca loganu era mai avariat decat trabantu

SpYk3 24-08-08 00:21

Quote:

Originally Posted by shumyfi (Post 1711783)
am vazut joi in hunedoara un accident de tot rasul un trabant si cu o dacie logan sau lovit nu stiu circumstantele da parca loganu era mai avariat decat trabantu

:lol: tare...
@ mariusek ala cu tiru e Old....astia de pe huon n-au stiri

Marius3k 24-08-08 08:21

Saptamana asta au fost doua accidente pe DN7 in care s-au rasturnat TIR-uri la noi in judet. Ambele au fost provocate de cate un dement care depasea aiurea.

All times are GMT +2. The time now is 17:09.

- Copyright 2026 4Tuning