![]() |
Re: Masina mea
Frate imi place de tine te iei de toti de pe forum. Poate ne vedem la un suc ca-mi esti drag.Dar de faze de aste cu "degeaba ai lucrat daca nu stii" vezi ce vorbesti ca nu m-am legat de tine. Asta ca sa ramanem prieteni..........
|
Bine ai venit liviu01kgb:-)
ps:care si-a loat ford puma galben cu stiker 4Tuning:?: |
E frumos ca unii se mai trezesc sa latre din cand in cand aiurea asa........e misto sa ai din martie 2005 pana in prezent 3593 de posturi ...in mare parte comentarii rautacioase si nepotrivite......e frumos ca unii dau sfaturi legate de tuning....dar au masina de nici 3 luni......e frumos ca vorbim de cai putere si unii se scalda in toti cei 82.........daca nu te-ai prins Eugen...postul iti este adresat.......si nu e cu suparare.
|
Hai gata cu cearta,fiecare are punctul lui de vedere,deci nu are rost sa mai continuati!
|
Nicio masina noua la orizont ? :-??
|
3 Attachment(s)
salutare..sunt nou pe aici... sa ma prezint: Claudiu (sau DAMY)... masina mea: un golf IV ... momentan e under construction! Bft. all si ne mai auzim :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sal Geox... momentan ma ocup de tuning exterior.. iar din vara de cel interior si audio... ce ganduri am cu Golfu... buna intrebare... numai ganduri bune.... sa ma inscriu intr-un car club racing si sa particip la intalniri si concursuri! :d
Despre fenomenul tuning... in primul rand sa scot emblemele (fata, spate) si sa incep cu: jante pe 16'', bari (fata&spate), praguri, tobe, faruri Angel Eyes cu proiectoare, stopuri, grila, pleoape... la sf. las paintul cu vinil.. ceva de genul la asta... :) |
Quote:
|
topgun daca vrei sa e inscrii in club uite id meu de mess cristibespalencu sau 0765420251
|
4 Attachment(s)
Va cer si eu o parere.
Wolfrace matrix 17'' sau Wolfrace Black Pro-Sprint RED RING 17'' |
Wolfrace Black Pro-Sprint RED RING 17''
Parerea mea,ar arata supe bine cam ce e facut in poza. |
Quote:
|
Matrix imi plac mai mult ( si filmu ) :)
|
Matrix se vad mult mai bine si par masive vin de culoare deschisa... Cele negre se vad bine de aproape si cand sunt curate, in rest se pot asemana cu cele stock negre de cielo dar ideea era ca dau bine cu alb cu buza rosie si oglinzile rosii- strict in aceasta combinatie !
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:07. |
- Copyright 2026 4Tuning