![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
ajung in o lunaaaaa si debea astept:!: sper ca reusesc sa vin si la intalniri
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1173904868
uitati baieti cam ce masini se invart prin Oradea , cu parere de rau .. orasul nostru e 0 in materie de tuning. cei cu bani din piatra din pacate nu sunt pasionati de tuning , pe cand este in oradea un baiat care a bagat peste 3000 intr-un tico |
Quote:
|
Piatra e vrajeala la tuning....
Chiar nu exista nimic tunat in adevaratul sens. Oricum cineva care este pasionat stie si are creier sa judece ca-i trebuie multi bani de asta si in acelasi timp realizeaza ca daca nu are bani mai bine face altceva. Bine spus 0. Restul sunt toti POKEMONI. Poate vedem ceva in viitor. (in trecere macar) |
Mda cica piatra vrajeala in tuning? " da ce vreti sa se faca intr.un an( sau nici un an nu e de cand sa inceput cat de cat sa se auda si in piatra cuvantu TUNING cu adevarat " speram de acuam sa se apuce lumea si le urez succes(si o sa vedeti voi ca cu timpu a sa fie si in piatra)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si multi stiu destul de bine cat dureaza sa modifici o masina ...mai ales in Piatra ...daca tre sa colinzi toate service-urile ...ca sa montezi o toba:!: |
ms alin ;) eu imi numar zilele debea astept sa vin in tara :!: sunt nerabdator :D
|
Quote:
Nu tin minte sa te fi jignit cu ceva. Problemele cu diferiti membri, eu stiu ca se discuta in particular, nu pe forum. Nu am nimic cu tine, dar ar tb. sa te gandesti ca optica ta se poate schimba, si-ti v-a pare rau pt. ce ai afirmat, insa discutia ramane pe forum si ne facem de cacao. |
Quote:
Eu nu sunt membru intr-un club si nici nu stiu de existenta lui. Nu-mi pare rau pentru ce am afirmat si nu ma mai intereseaza intalnirile "pasionatilor de tuning" clubul VIP Centru-Teatru. Tu chiar vorbesti fara sa stii. Tu stii de ce s-a adunat lumea in centru? Stii cine a fost la inceput? Stii cum ne-am cunoscut? O singura data am vb mai serios despre masini tunate si motoare intr-un ROMPETROL. Nu e intalnire de pasionati e ABUREALA de centru gen cu baietii de la bloc, lucru care-l faceam la 15 ani. Ignore me please. Numai de bine. Off. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ignorati-ma va rog. Va salut si numai de bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2026 4Tuning