![]() |
Re: Concurs - Rezultate
1 Attachment(s)
-=/Audi S2\=- ramane masina de concurs....ma bucur...acum insa sa vedem ce scoateti.e o masina grea...dar cu foarte mult potential...si o legenda pe deasupra... inca o data poza(1600x1067px): |
era excelent bmw`u pus de nightdevil ... dar in fine, a fost alegerea voastra
audi`u e plin de reflexii .... sa vedem ce va iesi :D |
10 Attachment(s)
Chiar mi-a placut masina asta :arrow:
George_GMN ; GolfTuning ; hitman454 ; Lukian_XXX ; maskt ; Mishu-F ; ranek ; TNG ; Trickz ; vio[s] |
cele negre sunt cele mai misto... si a lui golft :P
|
I say maskt....
dadi?andrey? |
1 Attachment(s)
Mai baieti eu zic sa ne vedem de treaba noastra...ca am o poza buna pentru voi ;) Am vorbit si cu golfuletz si am hotarat sa punem asta ;) :arrow:
Deci saptamana asta lucram BeMWe-ul |
11 Attachment(s)
:arrow:
Ady9005 ; andrey2003 ; cata55 ; Costyn[8] ; hitman454 ; Mishu-F ; Most Wanted ; NightDevil ; Shantzu ; The Game ; Trickz |
1 Attachment(s)
sper ca nu e vreo problema ca o pun si eu aici ;)
|
a lui nightdevil arata cel mai bine iar a lui andrei este lucrata cel mai bine....sunt in dilema.....
help here plz...:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
am castigat si eu primul concurs de aici ;)
asta e masina pt concurs ;) |
Quote:
tng-ule sterge patroane si tu ot-u de aici...a castigat shantzu punct. rezolvat ;)- tng |
In concursu asta nu se castiga nimic altceva decat experienta si dreptul de a pune urmatoarea poza.
Pe vremuri :D , dadi sau kickass faceau parte din juriu .. ei alegeau castigatoru` Cu de kickass nu se prea mai stie nimic ... iar dadi e cu lucru/treaba si nu mai are timp ...acum a ramas la atitudinea membrilor din Design Team(unul din ei) sa decida castigatorul De acum inainte .... decizia pt ca s-a ales castigatorul va trebui argumentata !(macar un argument) E totul ok? |
parfumex :lol:
|
cei cu masina asta? de la bmwuri la minivanuri? cine are imaginatie pt asa ceva?
|
ai mai fost minivanuri pe la concursuri ;) si a fost destula imaginatie ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning