Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Vanzari Cumparari Machete (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete.html)
-   -   FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete/305481-feed-back-negativ-vanzatori-cumparatori.html)

mikey22 22-10-12 16:47

Re: FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI

Daca tot se posteaza aici nu ar fi indicat sa se mentioneza si motivul pt care se posteaza un minus??

florinvfd 22-10-12 22:53

2 Attachment(s)
-de la paulg am primit coletul inapoi. Motiv: nu l-am anuntat cand l-am trimis.
Sa zicem ca nu primeste avize si ca nu l-am anuntat (cu toate ca am sms si acum in tel in care ramasese ca o trimit a doua zi), i-am zis ca trimit coletul inca o data, dar nu a mai vrut..
Acum imi da pm ca vin dupa un an sa creez probleme :)) Intr-adevar, un negativ e o mare "problema".
-mari97 are minus pt ca te zapaceste cu sms, pm si tot ce se poate pt nimic, vrea schimburi, vrea sa vanda, vrea sa cumpere, se razgandeste, etc. Cine a vrut sa faca tranzactii cu el stie despre ce vorbesc. Avand in vedere varsta lui, e de inteles..
-grande are minus pt ca stabilisem ca iau eu o macheta de la el si a doua zi a dat-o la el in oras pt ca a fost mai comod.

Sper ca e bine acum..iar motivul pt care am dat aceste negative este ca la sectiunea vanzari apar din ce in ce mai multe probleme. Plus ca nu le-am inventat.

Cu paulg: am atasat sms si coletul retur.

2010 23-10-12 11:08

Minus foarte mare pentru
valutu Marian Vlad, Post Restant OP 49, Sector 2 Bucuresti -
coletul a venit retur dupa o luna de stat la post restant...
Cel mai frumos e ca timp de 1 saptamana a zis ca este ridicat...

bmwh548 11-11-12 18:06

Incheiem copilariile astea. Daca userii vor sa continue pe mesageria privata e problema lor, pe public s-a cam lamurit situatia.

Modelcars 15-11-12 14:06

1 Attachment(s)
Minus ptr. ssebastyan in loc de macheta mia trimis o bucata de lemn, urit din partea lui.

model collector 15-11-12 14:29

Quote:

Originally Posted by Modelcars (Post 5249000)
Minus ptr. ssebastyan in loc de macheta mia trimis o bucata de lemn, urit din partea lui.

Da-ne mai multe detalii despre idiotul asta. Nume real si de unde este.

Modelcars 15-11-12 15:34

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by model collector (Post 5249027)
Da-ne mai multe detalii despre idiotul asta. Nume real si de unde este.

Am facut o poza cu numele real ce era pus pe colet.

Brabus 15-11-12 15:45

shit , cumva macheta aia de audi la 200 ron?

Modelcars 15-11-12 16:03

Quote:

Originally Posted by Brabus (Post 5249086)
shit , cumva macheta aia de audi la 200 ron?

da, audi a6 norev la 200ron.

model collector 15-11-12 16:41

Sunt curios daca este adresa lui.

TheOvy27 15-11-12 17:22

"Cum nu vii tu Tepes "..am trait sa o vad si asta..

cristalbal 15-11-12 20:47

MIHAI91 din partea mea are un mare minus "-",un cabrio fara cutie originala nu avea cum sa ajunga intreg pus intr-o cutie de carton foarte subtire si invelit in 2 ziare...asa k o ajuns cu rama de la parbriz rupta si la fel numarul din spate...l-am platit in avans,poate ar trebui sa ma bucur ca l-am primit..
de data asta nu cred k are posta romana vreo vina,pentru k nu avea nimic de siguranta pe langa parbriz...am primit de la ablanc 2 cabrio fara cutii,puse intr-un pachet si au ajuns intregi,deci cred k se poate

radu_rs 16-11-12 23:47

amatori.

Daca nu ai cu ce sa ambalezi o macheta, mergi nene la Praktiker si cumpara punga cu bule, se gaseste.

Decat sa trimiti o macheta ambalata necorespunzator, mai bine nu o trimiti. Nu iti trebuie o imaginatie bogata sa-ti dai seama cum va ajunge la cumparator: "praf".

neamtu07 29-11-12 13:22

-----boboloki.
Se numeste brindus bogdan,are 17 ani si e un mare tepar,i-am trimis machetele la schimb si mi-a trimis un f1 fara oglinzi cu urme de lipici pe el.Spoilerul rupt,astept si acum porschele de la el.A zis ca nu a ridicat coletul ca am gresit eu adresa,dar el mi-o daduse.
Nu faceti afaceri cu el ,un mare tepar.

Decodat 29-11-12 19:01

Quote:

Originally Posted by Modelcars (Post 5249000)

Cu lemnul asta iesi sigur din iarna!;) Imi pare rau pentru tine.
Un nesimtit ca multi altii, nu avem ce le face! Vorba unui avocat " legile sunt facute pentru hoti"

All times are GMT +2. The time now is 16:25.

- Copyright 2026 4Tuning