Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   SPANIA (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/29125-spania.html)

wu_vladutz 21-02-11 13:30

Re: SPANIA

@OchoSB : Am eu pe cineva care vinde statie si o incinta cu 2 dif ... nu sunt prea rasarite ele, dar se aud destul de binisor :lol: Am sa trec zilele astea pe la el sa le fac poze si sa`l intreb de pret ( daca nu, in week-end pt ca omul munceste si nu cred ca`i mai arde lui de vizite noaptea cand vine de la munca ). Oricum, cand am pozele, le postez aici sau ti le trimit pe mess daca esti online. Numai bine !

P.S : Ai gasit presa pt arcuri !?

OchoSB 21-02-11 15:10

Mii de scuze man, chiar a2a zi dupa ce vorbisem cu tine mi'a raspuns omu' si a zis ca nu are, scuza-ma inca o data dar cu serviciul mai am cate o ora , doua libere si am uitat, ca acuma am inceput sa imi pun si eu la punct masina :D. Pai ia vezi te rog cum e treaba cu statia si cu incinta, lasa-mi un mesaj privat cu pozele sau poate esti pe mess diseara dupa 9 si vorbim mai multe, mersi fain.

Patrulei 21-02-11 19:22

Un mare LOL crbl:)))e powah galant`ul ala:))
Asa se lauda la mine un spaniol(tio ai vazut ce pegatina mi`am pus...eu de colo ia ma cand colo si`a pus pe parbriz numele lui:)))=)))cand am vazut i`am zis tioo asta fac tiganii en mi pais:))el a vazut la mine stickere cu canibeat cu illest:))

cRbL 21-02-11 23:22

Ei ar trebui sa aiba shtichere cu Loco naspeto tuning..

OchoSB 01-03-11 23:17

Vlad ai aflat ceva de statie si sub? intre timp am gasit la cineva o statie magnat, saptamana asta merg sa vad cum se aude, dar oricum daca afli ceva de pret si daca le da si separat, sa imi dai un semn.

P.S: ce ziceti de noua limita de viteza pe autovie? 110 :D

wu_vladutz 03-03-11 10:43

Quote:

Originally Posted by OchoSB (Post 4134338)
Vlad ai aflat ceva de statie si sub? intre timp am gasit la cineva o statie magnat, saptamana asta merg sa vad cum se aude, dar oricum daca afli ceva de pret si daca le da si separat, sa imi dai un semn.

P.S: ce ziceti de noua limita de viteza pe autovie? 110 :D

Salut omu ! Imi cer mii de scuze dar nu am avut timp sa merg weekend-ul asta pt ca am avut probleme cu masina si a trebuit sa merg sa o fac ! Vineri seara ma duc la el. Am vb de pret, le da si separat, dar mai intai sa le fac poze si sa iti dau modelele, sa le cauti pe net ! am sa postez toate info. aici :)

Limita de 110 ? Nu am auzit :) Sa o faca de 90, sa scada si consumu la masina :lol:

OchoSB 03-03-11 22:02

Nui problema stai linistit ca nici eu nu am bani inca :D mi-am luat bara de gsi si am mai rezolvat una alta la masina, dar e inceput de luna, deci trebuie sa vina cashu :D. Nu stiu cum nu ai auzit ca toata ziua se vorbeste de asta, cica se apuca si pun pegatine cu 110 peste indicatoarele vechi :))

Patrulei 03-03-11 22:58

da mai sunt 2-4 zile nu stiu exact:))e interesanta legea:))
o sa`i corupa si pe francezi si dupaia pe italieni sa bage legea cu 110

cRbL 04-03-11 01:31

Da, super lege.
Si ca bonus cica si amenzile o sa fie mai mari :))

OchoSB 04-03-11 08:14

2 Attachment(s)
Nu stiu cum e la voi, dar eu stau intr-un sat format din dealuri :)) sein stie :D, si ninge ca la romania in vremurile cand eram copil de ieseam cu sania :x

Patrulei 04-03-11 10:26

La mine erau 21 de grade:)))stateam la tricou:))
fati si o cazemata ca in copilarie:))numai ca nu ai cu cine sa te joci:lol:

CoCaine 04-03-11 13:37

Am fost si eu ieri la Navacerrada si apoi in Segovia, la intoarcerea din Segovia am ramas blocat pe drum din cauza ninsorii, nu mai puteam urca (nu eram cu S2, eram cu Polo de zi cu zi) nu imi venea sa cred ca vad atata zapada:lol::lol:

OchoSB 06-03-11 20:51

Patrulei nu sa pus cat sa faci o cazemata :)) si oricum bine zici nu ai cu cine, parca chiar imi e dor de vremurile cand eram copil si ningea asa cum trebuia sa ninga, aici a nins pana la 10 dimineata , la 12 deja era topit aproape tot :D

Fixius 06-03-11 23:51

e super legea, mai bine te dai jos si o impingi, vor sa introduca lecea de 30km in orase gen centrul de madrid :))

dar e acceptabil cu amenzile numa de la 151km incep sa-ti i-a din puncte
pana acolo amenzile sunt de 100 euro la cate 10km in plus peste limita legala :))

si eu care vreau sa-mi i-au ceva cu motor mare si sa-mi pun bi-turbo :))

madicioco 07-03-11 01:07

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 4148620)

si eu care vreau sa-mi i-au ceva cu motor mare si sa-mi pun bi-turbo :))

s-a bagat bi turbo la alimentara ca vreau si eu 2 bucati nu de alta dar sunt cu motoru demontat la mazda si sa i bag si eu acolo poate merge mai bine:lol:

All times are GMT +2. The time now is 19:44.

- Copyright 2026 4Tuning