![]() |
Re: CLUB DACIA
2 Attachment(s)
1310 nimic special
|
si chiulasa de gtt unde-i ?
|
o tine ascunsa
|
1 Attachment(s)
aaaaaaaaaa... glumeam doar
|
ca sa fiu rau ala e doar capacul de la motor ......... :P
|
cat o sa reziste camasile si pistoanele de dacie ? cu o presiune de 0.6 ca am luat tzeapa in motor erau pistoane si camasi de dacie
|
dar dupa ce ti-ai dat seama ca sunt de dacie ?
rezista alea de 1.6 pana la 1 bar...... totul e sa nu iti detoneze sau sa mergi cu amestec sarac.... |
Quote:
|
maaa mai ***tutttt
|
da mersi esti cel mai bun preten a meu
|
:lol: :lol: :lol: ma club dacia, unde p*la me umbli ca nu reusesc sa dau de tine?! bate-ti telefonu ala de pereti ca tot doamna de la oranj im raspunde :-P vache avec le cabine:rolleyes2 :lol:
|
am si eu o batrinica din '76 si o mazda 323 de austria si mam gindit sa le unesc cumva sa vad ce iasa.ceva sfaturi miar prinde bine daca se poate.mazda ii full electric si ma bate gindul sa schimb tot pe dacie.astept pareri pro si contra.ms
|
pai...la mazda nu poti sa-i mai faci nimik? dacia cum arata? are tabla buna? daca sta bine cu lonjeroanele si tabla in general eu as zice ca se merita sa strici o japoneza pt o dacie...
|
aia nui o problema asa de mare.ma intereseaza mai mult sa iau interiorul de la mazda complet si sal pun in dacie cu tot cu geamuri electrice fata spate si centralizata.mazda are o problema la motor si nu stiu ce.ii 1.6 turbo injectie
|
pai dak ai acte sau e imatriculata mai bine te ocupi de mazda parerea mea vorbeste si u cu un mecanic poate iti rezolva motoru ;)!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning