![]() |
Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..
pentru matrite ma gandeam sa folosesc un material (nu am idee cum ii zice), un soi de cauciuc. pe vremea lu' nea' nicu, inainte de 89, erau meshteri care se ocupau de ipsoserie, balariile alea puse pe pereti, cornize shi alte prosti. aia shtiu ca foloseau pentru a turna ipsosul o matrita dintr-un fel de cauciuc ffff dur. Intrebarea mea are cineva idee cum se numeshte materialul respectiv? nu cred ca e vb de ceva polimer foarte pretentios odata ce era folosit acu 20 de ani.
ms |
la rompolimer te duci cumperi (tre sa ai o firma) te timit la depozit si pleci acasa..e simplu...dar tre sa cumperi ca cutii...adica 1kg sau 10kg..depinde de produs
|
@swat-cat
ce cumpar de la rompolimer? adica era pt mine raspunsul? |
Quote:
|
hmmm.. nu pot sa cred...
|
inca nu are cineva niste filmulete?
|
salutare,
vreau si eu o adresa sau un numar de telefon de unde se poate cumpara rasina, fibra si intaritor. in afara de rompolimer. daca se poate din zona moldovei. daca este cineva care are atelier de tuning auto si poate sa ma ajute ar fi si asta o varianta. am nevoie de materiale deoarece vreau sa lucrez cateva sculpturi in fier si fibra. nu va temeti ca nu fac concurenta nimanui. chiar daca nu vreau sa-mi fac o bara de masina sau un spoiler va rog sa nu stergeti acest post deoarece nu stiu unde sa mai caut. va multumesc si numai de bine. messenger ID: [email protected] |
cu ce prindeti pleoapele de faruri?
|
cu silicon...transparent ;)
|
exista si alta varianta care sa tina la apa? daca vreau sa scot pleoapele ramana urme?
|
1 Attachment(s)
stie cineva in buzau,de unde se pot cumpara toate materialele pt fibra?
Si.....poate vin si eu la spartul targului,dar am reusit sa gasesc un filmulet cu un tip care face un panou de usa din fibra.....cine mai are asa ceva,va rog sa le postati...sa ajutati si incepatorii ca mine:D |
si cu ce se deschide acest filmuletz?
|
scuze.....asta este
|
Quote:
|
da..d.ar siliconul la nevoie poti sa-l cureti mai bine...la banda aia iti blestemi zilele...stiu ca am folosit si eu in alte aplicatii banda respectiva si ... mai bine foloseam altceva
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
- Copyright 2026 4Tuning